Kardashianin siskokset poseeraavat jälleen näyttävästi yhdessä – mukana myös sarjasta vetäytynyt ja siskojensa kanssa kireisiin väleihin ajautunut Kourtney Kardashian

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kardashianin siskokset ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa ahkerasti näyttävää yhteiskuvaa.

Muun muassa Kim Kardashian, 39, julkaisi yhteiskuvan siskojensa kanssa omalla Instagram-tilillään. Kuvassa Kim Kardashian, Khloé Kardashian, 36, Kourtney Kardashian, 41, Kylie Jenner, 22, sekä Kendall Jenner, 24, poseeraavat yhdessä muistuttaen erästä varsin tunnettua takavuosien tyttöbändiä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Spice Girls, Kim Kardashian onkin todennut kuvan päivityksessä. 

Kuvan kommenteissa Klhoé Kardashian on tiedustellut Kim Kardashianilta, voisiko tämä tarkentaa, kuka siskoksista olisi kukin 1990-luvulla maailmaa valloittaneen brittibändi Spice Girlsin jäsen. Tämä on kirvoittanut runsaasti spekulaatiota fanien keskuudessa, kun monet ovat pohtineet kenelle siskoksista osuisi mikäkin rooli yhtyeestä. Myös Khloé Kardashian on antanut oman mielipiteensä siitä, kuka Kim Kardashian itse olisi. 

– Olet selvästi punapää, Khloé Kardashian on kommentoinut viitaten Spice Gilrs -jäseneen Geri Halliwelliin.

Kourtney Kardashian kohautti hiljattain ilmoittamalla, että hän aikoo vetäytyä perheen elämää kuvaavasta Keeping Up With the Kardashians -sarjasta, jossa hän on ollut osana sen koko 13 vuotta kestäneen historian ajan.

Sarjan faneille ilmoitus tuli tuskin yllätyksenä, sillä sarjassa siskosten välit ovat selkeästi kiristyneet, ja uusimmalla tuotantokaudella Kourtney Kardashian ja Kim Kardashian ajautuivat jopa käsirysyyn keskenään.

Arabiakielisen Voguen tuoreimpana kansikasvona poseerannut Kourtney kertoi lehden haastattelussa, miksi tahtoi jättää sarjan.

– Olen kuvannut sarjaa tauotta 14 vuotta, 19 tuotantokautta ja kuusi spin-offia, Kourtney summaa Voguelle.

– En tuntenut enää itseäni enää tyytyväiseksi ja ilmapiiristä tuli liian toksinen, hän kuvailee viimeisimpiä tuntemuksiaan.

Lue myös:

    Uusimmat