Siskonsa kanssa käsirysyyn ajautunut Kourtney Kardashian vetäytyy perheensä tv-sarjasta – kuvailee riipaisevasti, millaista oli elää liki 15 vuotta kameroiden edessä

1:12
Kourtney Kardashian vieraili perheineen Suomessa sarjan 17. tuotantokaudella

Kourtney Kardashian puhuu Voguen haastattelussa avoimesti siitä, miksi päätti jättäytyä taka-alalle perheensä elämästä kertovasta tosi-tv-sarjasta.

Kun rikkaan Kardashianin perheen elämästä kertovan Keeping up with Kardashians -realitysarjan ensimmäiset jaksot nähtiin vuonna 2007, aavisti tuskin villeimmissä unelmissaankaan edes lastensa managerina toimiva Kris Jenner sitä, millaisiin mittasuhteisiin perheen julkisuus paisuu.

Nyt, lähes 13 vuotta myöhemmin sisaruskatraan vanhin, Kourtney Kardashian, aikoo jättäytyä taka-alalle ohjelmasta lopullisesti. 

Sarjan faneille tämä tuskin tulee yllätyksenä, sillä Kourtneyn ja etenkin Kimin ja Khloén välien kiristyminen on tuskin jäänyt huomaamatta. Uusimman tuotantokauden alussa Kourtneyn ja Kimin riita äityi jopa veriseksi käsirysyksi.

Arabiakielisen Voguen tuoreimpana kansikasvona poseeraava Kourtney kertoo nyt lehden haastattelussa, miksi tahtoi jättää sarjan.

– Olen kuvannut sarjaa tauotta 14 vuotta, 19 tuotantokautta ja kuusi spin-offia, Kourtney summaa Voguelle.

– En tuntenut enää itseäni enää tyytyväiseksi ja ilmapiiristä tuli liian toksinen, hän kuvailee viimeisimpiä tuntemuksiaan.

Kourtney on jo nähdyissäkin jaksoissa antanut ymmärtää tahtovansa keskittyä olemaan äiti kolmelle lapselleen Masonille, Penelopelle ja Reignille. Lisäksi häntä työllistää hänen hyvinvointiin ja lifestyleen keskittyvä Poosh-portaalinsa.

Hän korostaa lisäksi yksityisyyden merkitystä, vaikka esimerkiksi Instagramissa hänellä on yhä yli 96 miljoonaa seuraajaa.

– Arvostan yksityisyyttä ja tasapainon löytäminen yksityisyyden ja tosi-tv:n välillä on vaikeaa, hän kertoo.

Siskot ovat antaneet sarjan jaksoissa riitojen yhteydessä ymmärtää, että heidän näkemyksensä mukaan Kourtney ei ole kiinnostunut tekemään töitä, koska tämä ei ole viime aikoina tahtonut enää antaa kameroiden edessä yksityiselämästään niin paljon kuin Kim ja Khloé ovat kokeneet antavansa.

Kourtney kuitenkin kiistää Voguen haastattelussa, etteikö työnteko kiinnostaisi häntä.

– On harhakäsitys, etten tahtoisi tehdä töitä. Se ei ole totta. Tahdon olla onnellinen ja laittaa energiani ja panokseni sellaisiin asioihin, jotka tekevät minut onnelliseksi.

– Olen kuitenkin hyvin kiitollinen siitä, miten uskomattomia muistoja ja elämänkokemuksia sarja on mahdollistanut minulle ja perheelleni.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja