Kardashianien taistelu äityi brutaaliksi – Kim Kardashian putsaa sisarensa kynsistä aiheutuneita verisiä naarmuja

2:04
Tätä on luvassa Keeping Up With the Kardashians -sarjan 18. kaudella!

Kim ja Kourtney Kardashian ajautuivat veriseen riitaan. 

Keeping Up With the Kardashians -ohjelman uusin kausi alkoi hiljattain niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Uudesta kaudesta on saatu runsaasti maistiaisia. Yksi dramaattisimmista käänteistä kaudella on varmasti Kim Kardashian Westin ja hänen sisarensa Kourtney Kardashianin fyysiseksi ajautuva riita. Tulevassa jaksossa nähdään, kuinka Kim Kardashian West päätyy putsaamaan verisiä naarmuja aggressiivisen tappelun jälkeen. 

Riita alkaa Kim Kardashianin ja tämän pikkusiskon Kendall Jennerin välillä. Tämän jälkeen Kourtney Kardashian liittyi riitaan, joka ajautui fyysiseksi. Neljäs sisar Khloé Kardashian seurasi tilannetta vierestä hämmentyneenä. 

Yksi syy riidan eskaloitumiseen oli se, että Kourtney Kardashian syytti perhettään myrkyllisestä ja ahdistavasta ympäristöstä, jossa hän ei enää viihdy.

Tulevassa jaksossa Kourtney Kardashian avaa omia syitään riitelyyn. 

– En ymmärrä, miksi täällä on niin paljon arvostelua sen suhteen, miten me kukin elämme omia elämiämme. Meidän tulisi hyväksyä mitä teemme, tämä ei ole positiivinen ympäristö minulle jossa haluaisin olla päivittäin, tunnen, että he ovat niin kriittisiä minua kohtaan, Kourtney Kardashian tilittää. 

– Joka päivä kun saavun paikalle, mietin miksi teen tämän valinnan olla tässä ympäristössä? Luulen saavuttaneeni pisteen, etten pysty enää sietämään sitä. 

Khloé Kardashian kertoo jaksossa olevansa hyvin hämmentynyt sisarensa käytöksestä. 

– Tiesimme, että täällä on ollut hieman kitkaa viime aikoina, mutta en usko kenenkään meistä tienneen sen olevan näin pahaa ja raskasta. 

Katso videolta sisarusten riidan jälkiseurauksia: 

Lähde: Aol.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan uusi kausi nähtävissä C Morella 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja