Kanada ja USA heti kuumassa kohtaamisessa – suihkukomennus ja kaksi tähteä taklattiin ulos

Kanada ja USA aloittivat valmistautumisensa World Cupiin kuumalla kohtaamisella. USA otti ottelusta 4-2-voiton.

Ottelu oli alusta loppuun todella fyysinen; painavia taklauksia jaettiin ja pieniä kähiöitä nähtiin pitkin peliä.

Kanadan kannalta huonoin uutinen oli tähtisentteri Claude Giroux'n loukkaantuminen. USA:n Joe Pavelski ajoi häneen ison taklauksen kiekontavoittelutilanteessa ja Giroux painui heti maahan tuskaisena. Hän ei pystynyt varaamaan toiselle jalalleen lainkaan painoa ja ottelu päättyi kesken. Tämän lisäksi Kanadan Logan Couture jätti pelin kesken, kun TJ Oshie tönäisi hänet takaapäin rajusti laitaan.

USA:n Ryan Kesler puolestaan ajettiin suihkuun laitataklauksesta, kun hän torppasi Kanadan järkäleen Shea Weberin.

– Pelissä oli paljon nahistelua, pelaajat loivat ne. Tuomarit voivat siistiä ne parissa sekunnissa, pitää vain laittaa miehet jäähylle, ei enää nahistelua, Kanadan valmentaja Mike Babcock sanoi pelin jälkeen.

USA otti avauserässä 2-0-johdon, kun Zach Parise ja Patrick Kane ohittivat Kanadan tähtivahdin Carey Pricen. Price pelasi ensimmäisen ottelunsa sitten marraskuun lopun ja torjui 21 laukausta.

Kanada tuli maalin päähän toisessa erässä Patrice Bergeronin toimesta, mutta Pavelski iski 3-1-johtomaalin jenkeille. Päätöserän alussa Drew Doughty palautti jännityksen kavennuksella, mutta Derek Stepan laittoi loppunumerot reilu minuutti ennen loppua.

Kanada ja USA kohtaavat uudelleen lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat