Kamppailu elämästä ja kuolemasta: Katso, kuinka kilpikonna pisti kampoihin tiikerihaille!

Valokuvaaja todisti Länsi-Australian rannikolla hurjaa tilannetta, jossa kilpikonna joutui taistelemaan hengestään tiikerihain hampaissa.

Länsi-Australiassa Ningaloon rannikolla valokuvaaja Declan DeHaas tallensi dronella hurjan tilanteen kilpikonnan kamppailusta tiikerihaita vastaan.

Videolla kilpikonna tekee uskomattomia liikkeitä vedessä välttääkseen hain kidan. Se kääntyy useaan otteeseen ympäri, jotta hain terävät hampaat osuvat vain kilpikonnan suojana toimivaan kilpeen.

DeHaas jakoi videon omalla Instagram-tilillään ja moni kommentoi videota.

– Kilpikonnat ovat erinomaisia puolustuspelissä. Ne pyrkivät aina kääntämään kuorensa sinne, missä hain kita on, jotta ne jäävät jäytämään vain kuorta. Uskomatonta materiaalia! eräs seuraaja kommentoi videota.

– Tämä oli aika intensiivistä katseltavaa, kommentoi toinen.

Kilpikonna selvisi

DeHaas arvioi, että tiikerihai oli reilu kolme metriä pitkä. Lopussa tilanne näyttää jo päättyvän huonosti hengestään kamppailevan kilpikonnan kannalta, mutta sen halu elää oli kovempi kuin hain nälkä.

– Älkää huoliko, kilpikonna onnistui paossaan. Se pääsi rantautumaan ja selvisi, DeHaas vakuuttaa videon saatetekstissä.

Lähteet: Reuters, Instagram ja New York Post

Lue myös:

    Uusimmat