Kylmäävä hetki: Teini lennätti droneaan rannan yli – huomasi karmivan vaaran lähellä "täysin tietämättömiä" uimareita

0:31
Tämä harvinaisen suuri valkohai ruokaili puolestaan Havaijin edustalla – kuusimetrinen peto on suurimpia koskaan havaittuja valkohaita.

Uimarit poistuivat vedestä pikaisesti kuultuaan, että vieressä uiskenteli hai.

Cameron Grace, 17, oli perheensä kanssa lomailemassa Australiassa, Uudessa Etelä-Walesissa, Forsterin kaupungissa, ja lennätti droneaan Main-rannan yli. Kauhukseen hän havaitsi valkohain lähestyvän uhasta täysin tietämättömiä uimareita, kertoo Newsweek.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Cameron kertoi asiasta välittömästi tädilleen, joka juoksi veteen varoittamaan uimareita.

– Se ei ollut mikään pieni hai, se oli noin 2–2,5-metrinen, ja näimme muutaman ihmisen uimassa, teinipoika kertoi 7News-sivustolle.

"He olivat täysin tietämättömiä"

Cameronin täti, Rachel Walter, kertoo, ettei voinut vain katsoa vierestä, kun ei tiennyt, mitä tapahtuisi. Siksi hän päätti puuttua tilanteeseen.

– Niinpä juoksin todella nopeasti rannalle ja menin veteen ja vilkutin kahdelle pojalle, että he tulisivat pois. He olivat täysin tietämättömiä.

Haita on nähty alueella ennenkin. Viime heinäkuussa Forsterissa sijaitsevalla Tuncurryn rannalla drone tallensi materiaalia, jossa kolmemetrinen hai ui lähellä kolmea lasta, kertoo Newsweek.

Lähteet: Newsweek7News

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.