Vältä näitä mokia, kun värjäät hiuksia kotona – ammattilainen listaa neljä kotivärjääjän kompastuskiveä: "Yleensä siinä mennään pieleen, kun..."

Vältä näitä mokia kotivärjäyksessä – ammattilainen listaa neljä kotivärjääjän kompastuskiveä 1:34
Videolla Vivahde hairin kouluttaja ja parturi-kampaaja Sini Jaro listaa kotivärjääjän neljä yleisintä mokaa.

Vivahde Hairin kouluttaja ja parturi-kampaaja Sini Jaro listasi neljä yleisintä mokaa, joihin amatööri yleensä sortuu.

Uutisoimme äskettäin vuoden 2021 hiusväritrendeistä. Niistä moni on täysin mahdollista toteuttaa myös taloudellisesti kotikonstein. Kalliita kampaamoreissuja ei siis välttämättä tarvita, vaan kotonakin omista hiuksista voi ihan itse saada salonkikelpoisen väriset, kunhan pitää mielessä muutaman ohjenuoran. 

Vivahde Hairin kouluttaja ja parturi-kampaaja Sini Jaro listasi yleisimpiä kotivärjääjän virheitä, joista jokainen on helposti vältettävissä.

Yleisin virhe on se, ettei hiusten värjäykseen lähdetä täysin realistisin odotuksin. Pohdi siis, mikä on hiustesi lähtötilanne. Lisäksi kauppojen hyllyt notkuvat erilaisista kestoväreistä, vaalennusaineista ja kevytsävytteistä. Moni lähteekin kaupasta vääränlainen purkki kainalossa.

– Yleensä siinä mennään pieleen, kun ostetaan esimerkiksi tummalle hiukselle vaalea väri, eikä vaalennusainetta, Jaro kertoo.

Katso yllä olevalta videolta neljä yleisintä kotivärjääjän mokaa ja voit itse välttyä niiden toistamiselta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat