Emily leikkasi rakkaansa hiukset karanteenissa – tulos juuri sellainen kuin voisi olettaa: "Miksi naurat?"

Hupaisa lista: Näin parikymppinen eroaa kolmekymppisestä 0:42
Pärjäsitkö 22-vuotiaana viiden tunnin unilla, mutta meinaat 32-vuotiaana nukahtaa pystyyn, jos unet jäivät vähäisiksi? Hupaisa lista: Näin parikymppinen eroaa kolmekymppisestä

Emily yritti leikata miehensä hiukset. Lopputulos tuotti hupia miljoonille.

Emily Pendergast halusi vain auttaa. Nainen lupasi ryhtyä kumppaninsa Coryn kotiparturiksi, koska koronahuolien takia mies ei voi käydä parturissa, kertoo Mirror.

Hiuksia piti lyhentää "vähän"

Cory oli pyytänyt Emilyä lyhentämään hiuksiaan "vähän". Emily päätti kuvata parturointihetken, jotta voisi jakaa sen parin ystäville

– Coryn olisi pitänyt pitää tätä merkkinä siitä, ettei Emily ehkä ole paras ihminen hommaan, Mirror vitsailee.

Videolla näkyy, miten Cory istuu rauhallisena vessanpöntöllä ja selaa puhelimestaan hiustenleikkuuvideoita. Samalla mies antaa Emilylle ohjeita saksien käyttöön.

"Rakkaani, tuo on aivan liikaa"

Kaikki sujuu tavanomaisesti, kunnes Emily alkaa vaikuttaa huolestuneelta.

Cory katsoo ylös, näkee Emilyn pitelemän hiustukon ja huudahtaa "rakkaani, tuo on aivan liikaa". Hän kuitenkin uskoo, että keskeltä päätä leikattu, liian pitkä hiustupsu ei ole ongelma.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Mutta älä tee samoin tässä (otsallani), Cory anoo.

– Keskellä voisin piilottaa sen. Miksi naurat? Saat minut hermostumaan, mies valittelee parturoinnin edetessä.

Lopulta Cory joutuu havaitsemaan, että hänelle on leikattu hyvin lyhyt otsatukka. Emily uskottelee viimeiseen asti, että voi korjata tilanteen, mutta Cory ei ole samaa mieltä.

"Mies olisi itse voinut leikata sen paremmin"

Miljoonat ovat jo saaneet epäonnisesta parturointivideosta hyvät naurut. Usea kommentoija onkin todennut, että tekisi kampaajana varmasti samantasoista työtä kuin Emily.

– Mies olisi itse voinut leikata sen paremmin. Voi hyvä elämä, Phyllis Brackenbury ihmettelee.

– En tiedä, mikä on pahempaa: miehen uusi kampaus vai se, ettei hän sulkenut vessanpönttöä ennen kuin istui sille, Amber Kindle kommentoi videota.

– Voi sentään, meillä kampaajilla tulee olemaan niin paljon korjausleikkauksia tehtävän, kun pääsemme takaisin töihin! Tämä on hulvatonta, Jan Willbrand Eddington sanoo.

Se, onko videon tilanne aito vai lavastettu, ei selvinnyt. Osa kuitenkin epäilee Emilyä vilunkipelistä.

– Hah, nainen on aina inhonnut tuota otsatukkaa ja käytti tätä tilaisuutta päästäkseen siitä eroon, Courtney Lynne Wilson uskoo.

Lue myös:

    Uusimmat