Kaksi teinipoikaa houkutteli 14-vuotiaan tytön hylättyyn taloon ihastuksen varjolla – vastassa olikin zombinaamariin pukeutunut julma murhaaja

0:31
Videolla Ana Kriégelin vanhemmat oikeudenkäynnin jälkeen.

Irlannissa kaksi teinipoikaa on saanut pitkät tuomiot viime vuonna tapahtuneesta teini-ikäisen tytön murhasta, uutisoi BBC.

Toinen viisitoistavuotiaista pojista sai elinikäisen tuomion, josta hän ei voi vapautua ainakaan 12 vuoteen. Toinen poika sai 15 vuoden tuomion, josta hänen täytyy istua ainakin kahdeksan vuotta.

Tapahtumahetkellä 14-vuotias Ana Kriégel löydettiin pahoinpideltynä kuoliaaksi dublinilaisesta hylätystä talosta toukokuussa 2018. Murhaan liittyi myös seksuaalista väkivaltaa.

Alun perin Venäjällä syntynyt Ana löydettiin alastomana ja hänen vartalossaan oli kymmeniä vammoja. Tyttö oli kadonnut kolme päivää aiemmin.

Molemmat tekijät olivat tekohetkellä vasta 13-vuotiaita. Pojat todettiin syyllisiksi jo menneenä kesänä, mutta varsinaiset tuomiot annettiin vasta nyt. Julman henkirikoksen tehneestä kaksikosta tuli samalla Irlannin nuorimmat murhasta tuomitut.

Tappaja viritti ansan

Jo aiemmin on kerrottu, että murhan jälkeen poliisi löysi häiritsevää materiaalia toisen pojan laitteista. Puhelimesta ja tietokoneelta löytyi yli 12 000 pornografista kuvaa, joissa monessa oli väkivaltainen sävy. Hän oli myös etsinyt netistä tapoja kiduttaa ihmisiä sekä tyhjillään olevia rakennuksia lähistöltä.

Tapahtumapäivänä Ana lähti kotoaan iloisena ja seurasi poikaa ränsistyneeseen taloon, jossa Anan ihastus odotti. Kyseessä ei kuitenkaan ollut romanttinen tapaaminen, vaan ansa.

Poika odotti talossa zombienaamarin, mustien hanskojen ja polvisuojusten kanssa. Aseena hänellä oli metrin mittainen keppi ja sementtilohkare. Toinen tuomituista kertoi aiemmin poistuneensa paikalta väkivallan alettua.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja