Mainos

Kaikkien aikojen sarjamurhaaja muistelee uhrejaan hyytävillä videoilla – 93 murhaa tunnustanut Samuel Little piirsi kuvat monista, joiden kohtalo ei ole koskaan selvinnyt

2:27

FBI on julkaissut sivuston, joka sisältää videoita, joissa kaikkien aikojen sarjamurhaajaksi nimetty Samuel Littlen, 79, tunnustaa murhia ja kuvailee uhreja.

Samuel Little on myöntänyt murhanneensa 93 henkilöä vuosien 1970 ja 2005 välisenä aikana ympäri Yhdysvaltoja. Hän tuomittiin vankilaan kolmesta murhasta vasta vuonna 2014.

Vaikka Little istuukin jo vankilassa elinkautisessa vankeudessa, FBI aikoo silti selvittää kaikki vielä selvittämättömät murhat.

– Uskomme, että on tärkeää antaa oikeutta jokaiselle uhrille selvittämällä jokainen tapaus, kommentoi ViCAP rikosanalyytikko Christie Palazzolo.

Uhrien kuvaukset hyvin tarkkoja 

FBI on julkaisuut liudan videoita, joissa Little kertoo muun muassa murhapaikat sekä monenlaista tietoa uhreista. Näitä murhia ei ole vielä selvitetty. 

FBI:n mukaan Little ei muista kaikkia päivämääriä tarkkaan ja esimerkiksi uhrien vaatetus vuosien takaa voi olla vaikeaa muistaa.


Ylläolevalla videolla Little kuvailee yhtä uhreistaan. Alussa kuulustelija James Holland pyytää Littlea kertomaan "Mariannesta". Mariannen tapauksen on arveltu tapahtuneen vuonna 1971 tai 1972. Miamissa Floridan osavaltiossa.

– Hän oli transsukupuolinen, kuten nykypäivänä sanottaisiin. Marianne painoi noin noin 60 kiloa. Hän oli 19-vuotias, Little kertoo.


Toisella videolla Little tunnustaa murhanneensa tummaihoisen naisen Las Vegasissa Nevadan osavaltiossa vuonna 1993. Videolla mies kertoo melko tarkasti tapahtumien etenemisestä ja minne piilotti naisen ruumiin.

– Olin menossa Kaliforniaan. Kun ajoin Las Vegasista pois päin, näin motellin ja tien, joka johti motellille. Ennen motellia tien varrella oli paljon pensaita ja pusikkoa. Vedin hänen ruumiinsa autosta ja jätin hänet sinne, Little kertoo.

Uhreja ympäri maata

Vaikka 93 myönnetystä murhasta noin 50 on saatu selvitettyä, FBI pitää Samuel Littlen kertomuksia todenmukaisina. Joidenkin uhrien ruumiita ei ole koskaan löydetty ja toisten kuolinsyyksi on alunperin kirjattu esimerkiksi huumeiden yliannostus.

Littlen mukaan suurin osa uhreista oli tummaihoisia naisia, jotka hän tappoi kuristamalla.

Littlen kiinniottoon meni vuosia, sillä hän vietti liikkuvaa elämää paikkakunnalta toiselle ja valitsi uhreikseen haavoittuvaisia naisia.

Lähteet: FBI, Sky News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja