Murhatun äidin kohtalo saattoi viimein selvitä: Paljastiko sarjamurhaajan piirros yli 20 vuotta vanhan mysteerin?

Yhdysvaltalaisen Anthony Jonesin äiti kuoli yli 20 vuotta sitten. Nyt Jones uskoo, että sarjamurhaajan piirros paljasti äidin kohtalon.

Jones näki äitinsä Priscilla Baxter-Jonesin viimeisen kerran jouluaattona 1996 ollessaan 15-vuotias. Kahden viikon kuluttua viimeisestä kohtaamisesta prostituoituna toiminut Baxter-Jones löytyi kuolleena Mississippi-joesta. Hänet oli raiskattu, ja häntä oli puukotettu ja kuristettu.

Anthony Jonesin vaimo Erica Wells-Jones sanoo miehensä miettineen äitinsä kohtaloa usein.

– Anthony on sanonut aina toivovansa, että murhaaja tunnustaisi tai että hän voisi itse löytää murhaajan jollakin tavalla.

Uusi käänne apuna

Tällä viikolla Wells-Jones näki Facebookissa sarjamurhaaja Samuel Littlen piirroksen naisesta, jonka tämä on kertonut surmanneensa Memphisissä juuri vuoden 1996 tienoilla.

– Vertailimme piirrosta Anthonyn äidin kuvaan ja totesimme sen olevan hän, Wells-Jones kertoo.

Anthony Jones tunnisti äitinsä lisäksi myös Littlen. Hänen mukaansa Baxter-Jones ja Little olivat tunteneet toisensa useiden kuukausien ajan. Jones oli myös tavannut Littlen.

Little on tunnustanut syyllistyneensä 90 murhaan. Hän on piirtänyt kuvat ainakin 16 uhristaan, joita ei ole tunnistettu.

Poliisi tutkii nyt, onko kuvan nainen todella Priscilla Baxter-Jones. Tutkijoiden mukaan heillä ei ole todisteita siitä, että Little olisi puukottanut ketään uhreistaan.

Lue myös:

    Uusimmat