Mainos

Kaikkien aikojen huonoimmat treffit? Nainen soitti poliisit paikalle

Eräs nainen vei treffeiltä karkaamisen ajatuksen täysin uudelle tasolle.

Jokainen on joskus ollut niin huonoilla treffeillä, että tekisi mieli vain karata ravintolan vessan ikkunasta tai vastaamalla ystävän soittamaan "hätäpuheluun". Mutta erään naisen treffit sujuivat ilmeisesti niin käsittämättömän surkeasti, että hän tunsi tarvetta soittaa poliisit paikalla.

Newyorkilainen kirjailija Alexander Chee twiittasi kuvan Amherstin poliisin tiedottamasta tapauksesta, joka on niin kummallinen, ettei kirjailija itsekään varmaan yltäisi tarinoissaan samalle tasolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisin avuliaasti jakaman tekstinpätkän mukaan WeChat-sovelluksessa tavanneet mies ja nainen päättivät tavata tosielämässä. Pari keksikin lähteä yhdessä patikoimaan. Ilmeisesti treffit eivät sujuneet odotetulla tavalla, koska nainen sai päähänsä lopettaa deitit lyhyeen.

Välittömästi.

Joten sen sijaan, että hän olisi kertonut unohtaneensa lääkäritapaamisen tai lieden päälle – tai kertonut totuuden –  hän teeskenteli olevansa sairas ja soitti poliisit paikalle.

Kun viranomaiset saapuivat auttamaan naista, he saivat tämän lopulta tunnustamaan, ettei hän ollut sairas laisinkaan, mutta ei vain pystynyt keräämään rohkeutta kertoakseen treffikumppanilleen, että hän halusi lopettaa patikoinnin lyhyeen.

Näitä voi jo kutsua todella huonoiksi treffeiksi.

Video: Ei suju yöelämässäkään sen paremmin – näillä konsteilla suomalaisnaisia vikitellään.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.