Mainos

Kaikki vieraat kieltäytyivät kutsusta – 10-vuotias tyttö sai silti elämänsä syntymäpäiväjuhlat

10-vuotiaan Mackenzien syntymäpäivät eivät olleet ihan keskivertojuhlat, kirjoittaa Upworthy-sivusto.

Yhdysvaltalaistyttö suunnitteli juhlivansa syntymäpäiväänsä muiden lasten kanssa kotipihallaan. Kun joka ikinen vastaus kutsuun oli kielteinen, näytti siltä, että tytön syntymäpäiväjuhlat epäonnistuisivat.

Mackenzien äiti Jenny Moretter joutui keksimään varasuunnitelman nopeasti, sillä syntymäpäivään oli enää yksi päivä aikaa.

Äiti turvautui Facebookiin ja julkaisi paikallisiin ryhmiin kutsun syntymäpäiville. Hänen tavoitteensa oli saada muutamat äidit tuomaan lapsensa juhliin ja toivottamaan hyvää syntymäpäivää. Ei mitään sen suurempaa.

Ihme vaati vain 11 tuntia

Äidin hätähuuto sai kuitenkin lukuisia vastauksia ja levisi sosiaalisessa mediassa. Yhteisön jäsenet kysyivät, saisivatko he auttaa juhlien suunnittelussa. Paikallinen yritys lupautui hoitamaan tarjoilut ja koristelut.

Lisäksi järjestettiin rahoituskampanja. Juhlat siirtyivät paikalliseen puistoon kotipihan sijaan. Kaikki tämä tapahtui 11 tunnissa.

Seuraavana päivänä Mackenzie ja hänen perheensä tulivat puistoon, eivätkä he meinanneet uskoa silmiään. Frozenin Elsa oli siellä, samoin ammattilaisjalkapalloilija perheensä kanssa.

Juhliin saapuivat myös DJ, valokuvaaja ja paikalliset palomiehet. Yhteensä yli 350 ihmistä kerääntyi juhlimaan tytön syntymäpäiviä.

"Saimme kortteja ympäri maailmaa"

Mackenziella on harvinainen Sotosin oireyhtymä, joka aiheuttaa liikakasvua ja kehitysvammaisuutta.

– Hän on eloisa ja huolehtivainen, kun hänet oppii tuntemaan, tytön äiti kertoi Upworthy-sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla on vaikeuksia saada kavereita koulussa, mutta kiitos teille kaikille. Rakastan teitä kaikkia, Mackenzie sanoi vieraillensa.

– En pysty selittämään tätä. Tämä oli mahtavin asia, mikä olisi voinut tapahtua perheellemme. Tuntemattomien ihmisten iso tuki, ihmiset lähettämässä kortteja ja soittelemassa. Saimme kortteja ympäri maailmaa, tytön äiti kiitteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä näytti minulle hyväksymisen, suvaitsevaisuuden ja rakkauden viestin levittämisen tärkeydestä kodin ulkopuolellekin. Mackenzie sai uuden äänen ja itseluottamusta, mitä en olisi koskaan uskonut näkeväni. Tämä on ollut elämää muuttava kokemus meidän koko perheellemme, äiti sanoo.

Lähde: Upworthy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.