Kaapo Kakolla selvä näkemys vanhempiensa muutolle New Yorkiin – ”Minä sanon, etteivät lähde mukaani”

"Hieno homma"– Kaapo Kakko kommentoi NHL-varaustaan 4:19
Pääkuvan videolla Kaapo Kakon koko haastattelu!

Turun Palloseuran superlupaus Kaapo Kakko varattiin NHL:ään varaustilaisuuden toisella vuorolla. Nuorukainen oli yhtä hymyä varauksen jälkeen. 

Läpi kevään ja alkukesän on arvuuteltu, kumpi varataan ensimmäisenä NHL:ään: Jack Hughes vai Kakko.

Odotus huipentui perjantain ja lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun New Jersey Devils nousi ensimmäisenä joukkueena lavalla ja huusi Hughesin nimen ensin. 

Näin ollen toisella varausvuorolla New York Rangers varasi Kakon. 

– Olisihan se ollut hieno saada Suomeen se ensimmäinen ykkönen ja itselle olisi ollut hieno kunnia olla se, mutta ei tämäkään huono ole, Kakko totesi suomalaiselle medialle varauksensa jälkeen. 

Kakko lähtee hakemaan pelipaikkaa Rangersin NHL-miehistöstä heti syksystä lähtien. Hän uskoo olevansa valmis haasteeseen. 

– MM-kisoissa pääsin pelaamaan maailman huippuja vastaan ja se oli yksi hyvä näyttö, että pystyn sillä tasolla pelaamaan. Tästä hommat vasta alkavat, jotta sinne pääsee joku päivä pelaamaan. 

Rangers on tullut Kakolle tutuksi television välityksellä. 

– Tiedän pelaajia, en ole koskaan itse käynyt paikassa tai peliä katsomassa. TV:n välityksellä katsellut, enkä kauheasti tiedä, no, Georgijev Aleksander on TPS:ssä pelannut ja treenaa kesällä samassa paikassa kuin minä. Siellä on monta TPS-taustaista varattua pelaajaa.

Kakolla on edessään muutto New Yorkiin. Kaupunkina New York on Kakon mukaan vähän suurempi, kuin muut paikkakunnat, joissa hän on asunut. 

Usein nuorten pelaajien vanhemmat muuttavat poikansa mukana Pohjois-Amerikkaan. Näin ei taida kuitenkaan Kakon kohdalla tapahtua. 

– Minä sanon, etteivät (vanhemmat) lähde mukaan, Kakko heitti ja sai toimittajat nauramaan. 

Kun Kakon nimi huudettiin, lähti Rogers Arenalla soimaan JVG:n kappale Ikuinen Vappu. Biisin valinta oli Kakon oma. 

– Sitä kysyttiin ja mietin, että minkä minä laitan siihen. Katsoin jonkun Spotifysta, mitä on paljon kuunneltu Suomessa, hän kertasi hymyillen.

Kakko ei osannut vielä sanoa, että miten aikoo juhlia saavutustaan. 

– Suomessa on juhannus, joten kaverit ainakin juhlivat tätä isosti, Kakko kertoi. 


 

Lue myös:

    Uusimmat