"K*sipäitä molemmat" – katso, kuinka Skodan ja Audin kuljettajat taistelivat Kehä III:n herruudesta liikenteen seassa

Skoda ja Audi taistelivat Kehä III:n herruudesta liikenteen seassa 0:17
Helsinkiläisen Henrik Karstenin auton kojelautakameraan tallentui perjantaina 5.3.2021 Kehä III:lla Vantaalla hurja tilanne, jossa Skodan ja Audin kuljettajat väänsivät kättä vaarantaen muuta liikennettä.

Yli neljä vuosikymmentä autoillut helsinkiläismies pöyristyi viikko sitten kohtaamastaan liikennetilanteesta. Katso artikkelin yläpuolella olevalta videolta, mistä oli kyse.

Helsinkiläisen Henrik Karstenin auton kojelautakameraan tallentui viime perjantaina Kehä III:lla vaarallinen läheltä piti -tilanne, jossa molemmat kuljettajat vaikuttavat olevan yhtä lailla syyllisiä.

Tarkempi tapahtumapaikka on Tuupakan liittymä Vantaalla itään vievillä kaistoilla. Kello lähestyi puoli neljää, joten iltapäiväliikenne oli vilkastumassa.

– Ei ole ihan normimeininkiä, että 80:n vauhdissa, liikenteen seassa, yritetään kolkata kanssa-autoilija, Karsten kertoo MTV Uutisille.

– Kusipäitä molemmat, Karsten täräyttää tasapuolisesti.

Autoilijoiden kahnauksen taustalla olevaa syytä Karsten ei sen enempää lähtenyt spekuloimaan – voit päätellä sen itse artikkelin yläpuolella olevalta videolta.

– Jotain latukiistaa varmaan ollut ennen tätä tilannetta.

Karsten toteaa autoilleensa 44 vuotta, mutta tällaiseen piittaamattomuuteen hän ei omien sanojensa mukaan ole koskaan ennen törmännyt.

– Yhtä sun toista olen kyllä saanut kokea, mutta tämä oli varsin erikoista ja hämmentävää.

Lue myös:

    Uusimmat