Jymy-yllätys! Novak Djokovicista tehtiin hakkelusta Australiassa

Italian Jannik Sinner kaatoi Novak Djokovicin Australian avoimen tennisturnauksen välierissä erin 3–1.

Sinner suorastaan käveli serbialaisen yli kahdessa ensimmäisessä erässä, ja ne merkittiin italialaiselle luvuin 6–1, 6–2.

Kolmannessa erässä maailmanlistan ykkönen Djokovic nosti tasoaan, ja vei sen pitkän kaavan mukaan nimiinsä luvuin 7–6. Katkaisupeli merkittiin serbialaiselle todella niukasti luvuin 8–6.

Neljännessä erässä Sinner oli jälleen parempi, kun hän kukisti maailmanlistan ykkösen lukemin 6–3.

Kolmannen erän ratkaisuhetkillä koettiin dramaattisia hetkiä, kun katsomossa tapahtui välikohtaus, ja paikalle tarvittiin lääkintähenkilökuntaa. Tämän takia kamppailu oli keskeytettynä muutaman minuutin. Tilanne oli tässä vaiheessa 5–5, ja Djokovicin syöttö oli tilanteessa 40–40. Muutaman minuutin katkon jälkeen katsomossa tuupertunut mieshenkilö nousi kuitenkin omin jaloin ylös, ja hänet talutettiin pois lehtereiltä.

Katko ei ainakaan Djokoviciin vaikuttanut, sillä hän voitti pisteen itselleen kovilla syötöillä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Maailmanlistalla neljäntenä oleva Sinner pelasi kaiken kaikkiaan ottelussa todella korkealla tasolla ja hyydytti serbialaisen painavilla peruslyönneillään.

Djokovicilla ei muutenkaan ollut paras päivänsä, sillä hän huitoi menemään noin tuplasti enemmän pakottamattomia virheitä vastustajaansa verrattuna.

Turnauksen miesten toisessa välierässä kohtaavat tänään Daniil Medvedev ja Alexander Zverev.