Justin hämmästyi hoksattuaan pienen yksityiskohdan autonsa polttoaineluukussa: "38 vuotta tällä planeetalla, ja vasta nyt tajusin"

Näin tarkistetaan auton rengaspaineet 3:48
Osaatko tarkistaa auton rengaspaineet huoltoasemalla? Jos et, niin nyt on korkea aika opetella. Vaikeaa se ei ole, kuten tältä videolta näet.

Amerikkalaismiehen terävä huomio on noussut viraalihitiksi videopalvelu TikTokissa.

Olemme viime aikoina kertoneet lukuisista elämää helpottavista nikseistä, joita TikTok-käyttäjät ovat ystävällisesti jakaneet koko muulle maailmalle. Oletko esimerkiksi tajunnut tätä yhtä asiaa, joka helpottaa leivinpaperin repäisyä tasaisesti? Tai tiedätkö, miten koko seinän pystyy maalaamaan vain 30 sekunnissa? Lukuisilla TikTok-videoilla annetaan vinkkejä myös autoilijoille.

Yksi suureen suosioon yltänyt autovinkkivideo on yhdysvaltalaisen Justinin jakama. Kuten monesti aiemminkin, on videon viraaliuden takana se, ettei oikein kukaan muukaan ollut tajunnut tätä aiemmin.

Videolla Justin avaa autonsa polttoainesäiliön luukun ikään kuin olisi ryhtymässä tankkauspuuhiin. Hän irrottaa myös kannen alla olevan korkin, joka hänen autossaan roikkuu monen muun auton tapaan muovisesta narumaisesta kiinnikkeestä. Narun tarkoituksena on estää korkkia hukkumasta, jos sitä ei vaikka muistaisikaan laittaa takaisin paikoilleen tankkauksen jälkeen.

Moni kuitenkin jättää korkin roikkumaan narusta tankkauksen ajaksi, mutta silloin on vaarana, että mikäli luukun ympäristö on kovin kurainen tai pölyinen, voi autoa vasten roikkuva korkki huonolla tuurilla naarmuttaa maalipintaa.

– 38 vuotta tällä planeetalla, ja vasta nyt tajusin, Justin kertoo videolla.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Luukun sisäpuolelta nimittäin löytyy lovi, johon korkin voi ripustaa tankkauksen ajaksi. Näin korkki ei ole tiellä, eikä se pääse heilumaan auton maalipintaa vasten.

Justinin TikTok-videota on katsottu yli 1,1 miljoonaa kertaa, ja sen kommenttiosioon jätetyistä viesteistä päätellen luukussa oleva pidike on ollut uutta tietoa monille muillekin.

– Odottakaas hetki, täytyy käydä tarkistamassa yksi juttu, totesi eräs.

Kommenteissa kuitenkin huomautetaan, ettei pidikettä välttämättä löydy jokaisesta autosta tai se voi olla erilainen. Monissa uudemmissa autoissa ei myöskään välttämättä ole lainkaan perinteistä polttoainetankin korkkia.

Lue myös:

    Uusimmat