Sofian häkellyttävä niksi: Oletko tajunnut tätä asiaa, kun otat leivinpaperia paketista?

Älä nuole sormia! Näin saat hedelmäpussin helposti auki 1:28 Älä nuole sormia! Näin saat hedelmäpussin helposti auki

Folion, tuorekelmun tai leivinpaperin repiminen rullasta voi olla yllättävän ärsyttävää puuhaa, jos hommaa ei tee oikealla tavalla.

Videolla: Hevi-osaston muovipussin saakin auki näin näppärästi!

Videopalvelu TikTokissa on viime aikoina noussut esiin kaikenlaisia elämää enemmän tai vähemmän helpottavia niksejä. MTV Uutisten Makuja.fi-sivustolla on muun muassa kerrottu erään Philipin yllättävästä niksistä pakasteranskalaispusseille sekä Emilyn leipäpussikikasta.

Nyt TikTok-käyttäjä Sofia Shanahanin tekemästä videosta on puolestaan muodostunut viraalihitti. Videolla Sofia hämmästelee juuri oppimaansa tapaa ottaa pakkauksesta leivinpaperia.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Videolla nähdään, kuinka Sofia repäisee ensin leivinpaperirullasta palasen niin, että se leikkaantuu pakkauksesta ärsyttävän epätasaisesti. 

– Tiesikö kukaan muu, että näin ei pitäisi tehdä? Sofia demonstroi videolla.

Sitten hän näyttää "oikean" tavan leivinpaperin ottamiseen. Sofia ottaa leivinpaperia hieman ulos pakkauksesta, mutta sulkeekin sen jälkeen pahvisen kannen. Nyt leivinpaperin pystyy repäisemään paketista täysin tasaisella reunalla. 

– Sinun pitäisi laittaa tämä tänne, ja sitten...tiesikö kukaan muu tätä?! Sofia kysyy.

Monet TikTok-käyttäjät kommentoivat hämmästyneenä ja innostuneena Sofian niksiä. 

– Nyt tiedän, kiitos paljon, eräs käyttäjä kirjoitti.

– Anteeksi mitä?! Olen tuhlannut 40 vuotta elämästäni tietämättä tätä, toinen totesi.

Yksi kommentoija muistutti myös, että leivinpaperirullan paikallapitämisen varmistamiseksi kannattaa paketin sivuista työntää varta vasten suunnitellut pahvipidikkeet rullan sisään.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!