Jussi Meresmaa tuomittu seksin ostamisesta Ruotsissa: "Olen tehnyt rikoksen, jolla on seurauksia perheelleni"

Frisbeegolf ammattimaistuu kovaa vauhtia – Jussi Meresmaa haluaa tehdä lajista maailmanlaajuisen hitin 2:10
Frisbeegolf ammattimaistuu kovaa vauhtia – Jussi Meresmaa kertoi aiemmin kesällä MTV Urheilulle haluavansa tehdä lajista maailmanlaajuisen hitin.

Frisbeegolfyrittäjä, historian menestyneimpiin suomalaisiin frisbeegolfaajiin lukeutuva Jussi Meresmaa on tuomittu seksin ostamisesta Ruotsin oikeudessa.

Meresmaa, 44, kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Tämä on raskain viesti, jonka olen koskaan kirjoittanut. Olen tehnyt rikoksen, jolla on seurauksia perheelleni ja yritykselleni. Minut on tuomittu seksin ostamisesta aikuiselta Ruotsissa, Meresmaa kirjoittaa.

– Mitä tein, oli kamalaa ja väärin. Olen julmasti rikkonut perheeni ja kaikkien tuntemieni ihmisten luottamuksen.

Meresmaa kirjoitti, ettei hänen tekoaan voi puolustaa millään, ja hän ottaa siitä täyden vastuun. Hän sanoo olevansa pahoillaan kaikille, keitä hän on loukannut.

– Olen ryhtynyt toimiin löytääkseni apua ongelmaani. Tavoitteeni nyt on tukea surevaa perhettäni.

Meresmaan perustama, frisbeegolfiin erikoistunut Discmania-yritys kertoo tiedotteessaan, että Meresmaa on saanut rikoksestaan rangaistuksen, mutta yritys tai Meresmaa eivät mene tarkemmin yksityiskohtiin. Discmanian mukaan rikos tapahtui toukokuussa. 

Discmania ilmaisee sen perustajan ja kasvujohtajan tekojen olevan väärin, eikä yritys hyväksy "moista käytöstä".

– Koska Jussin toiminta ei edusta yrityksemme ydinarvoja, Jussi jää pidennetylle virkavapaalle keskittyäkseen perheeseensä ja hyvinvointiinsa. Hän ottaa täyden vastuun teoistaan, Discmania tiedottaa.

Seksin ostaminen kriminalisoitiin Ruotsissa ensimmäisenä maana maailmassa vuonna 1999.

Meresmaa pelasi frisbeegolfia kilpaa vuosituhannen vaihteessa ja voitti Suomen mestaruuksia sekä kansainvälisiä kilpailuja. Hän on sittemmin ollut edistämässä frisbeegolfin vauhdikasta kasvua muun muassa ratasuunnittelijana ja kiekkojen maahantuojana.

Meresmaa on myös järjestänyt kilpailuja ja yrittänyt tarjota urheilijoille mahdollisuuksia ammattilaisuuteen. Hän kertoi aiemmin tänä vuonna MTV Urheilulle haluavansa tehdä frisbeegolfista maailmanlaajuista urheilua.

Meresmaa ilmoitti, ettei kommentoi rikostapaustaan enempää julkisesti.

Lue myös:

    Uusimmat