Mainos

Julma kommentti kassajonossa – tuntematon nainen sai pikkupojan äidin kyyneliin

Kaksivuotias poika joutui ikävien kommenttien kohteeksi tavallisella kauppareissulla. Äidin jakama Facebook-viesti muistuttaa, että aivan kaikkea ei kannata sanoa ääneen. 

Yhdysvaltalainen Dallas Fowler oli supermarketissa yhdessä syntymästään asti harvinaista sairautta sairastaneen poikansa Jameuksen kanssa.

Kauppareissu päättyi kuitenkin liki kyyneliin, kun tuntematon nainen päätyi kommentoimaan kaksivuotiasta poikaa mitä ikävimmällä tavalla. 

Tuntemattoman naisen sanat satuttivat

Äiti kertoo tapahtuneesta ja pojan sairaudesta Facebook-postauksessa, jota on jaettu jo yli 24 000 kertaa.

Pojan vatsaan on tehty avanne, sillä sairauden vuoksi hänen suolistonsa ei toimi normaalisti. Yleensä avannepussit ovat piilossa pojan paidan alla, mutta äidin nostaessa pojan kärryistä, pussit tulivat hetkellisesti näkyviin paidan noustessa ylös. Kassajonossa ollut vanhempi nainen ihmetteli näkemäänsä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti antoi kassajonossa olleelle naiselle lyhyen selityksen pojan sairaudesta. Selitys ei tehnyt vaikutusta naiseen, vaan sai hänet kommentoimaan asiaan ilkeällä tavalla.

– No, olen pahoillani, mutta tuo on inhottavaa. Voitko millään pitää hänen paitansa alhaalla? 

Tässä vaiheessa pojan äiti oli jo valmis huutamaan ja itkemään, mutta sen sijaan hän toivotti naiselle hyvää päivänjatkoa ja vaihtoi kassajonoa. Tyyni äiti ei kuitenkaan jättänyt asiaa tähän. 

"Poika on samanlainen kuin kuka tahansa muukin" 

Tapahtuman jälkeen nainen päätti jakaa tarinan Facebookissa, sillä hänen sanojensa mukaan hänen pojassaan ei ole mitään inhottavaa.

– Avanteet ovat vieläkin tabu, vaikka yli puolella miljoonalla amerikkalaisella on se.

Äiti haluaa muistuttaa, että terveenä ollessaan hänen poikansa on samanlainen kuin kuka tahansa muukin kaksivuotias. Hän juoksee, leikkii, ui ja on päiväkodissa.

– Et voi nähdä, että hän on käynyt läpi yli 20 operaatiota. Et tiedä, että hän joutuu niihin myös tulevaisuudessa. Et tiedä, että hän saa tuskallisia hoitoja joka päivä.

Hänellä on poikaa kommentoineelle naiselle pyyntö. Hän toivoo, että nainen valitsisi sanansa jatkossa huolellisemmin. Erityisesti silloin, kun hän kommentoi asioita, jotka eivät hänelle kuulu. 

– Kaikki käyvät taisteluita, joista et tiedä mitään, ja minun poikani on voittamassa omansa.

Suomalaislapsetkin tietävät, ettei kiusata saa. Katso video:

Lähde: Goodtoknow

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.