Jukka Hildénin Huuma-vierailu hämmensi somessa – Duudsonit-tähti kommentoi: "Suomessakin on lähdetty siihen, että pahoitetaan mieli muiden puolesta ja kaikesta"

Duudsonien Jukka Hildén nähtiin lauantai-illalla Huuma-ohjelmassa. Miehen käytös herätti hämmennystä sosiaalisessa mediassa sen verran, että mies päätyi kommentoimaan asiaa itse.

Eilen lauantaina syksyn ensimmäisessä Huumassa kisailtiin Lue huulilta -osiossa, jossa kolme kotikatsojaa lausui suomalaisia paikannimiä.

Kuulosuojaimet päässä istunut Jukka Hildén yritti samalla arvata oikeat kaupungit. 

Seinäjoki, Sulkava ja Kemi olivat Hildénille helppo nakki, mutta Imatra osoittautui vaativammaksi.

Naantalin kohdalla mies lähti väärille jäljille.

– Lahti! Lahti! Hildén karjui. 

Myös Mikkeli tuotti hänelle vaikeuksia, mutta palkintoja saatiin silti jaettua jokaiselle osallistujalle.

– Oliko hänellä lääkitys ihan kunnossa? Hildén kysyi viimeisen kisaajan jälkeen. 

– Voisin kysyä sinulta samaa, juontaja Roope Salminen nauroi.

Hildén ei lopettanut siihen. Hän toisti kysymyksensä ja matki yhtä kilpailijoista.

Salminen kysyi Hildéniltä, haluaako mies juontaa ohjelman mainoskatkolle vai haluaako hän "sheimata lisää kilpailijoita". 

"Tosi noloa"

Hildénin käytös herätti hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

– Duudsonien Jukka aiheuttaa myötähäpeää. Vanhat vitsit, huutaa, lukee paperista, sheimaa kilpailijoita... Ei näin, Twitterissä todettiin.

– Jännä, miten Duudsonit ovat puhuneet koulukiusaamisesta kouluissa, voivat olla lapsille roolimalleja ja sitten Jukka pilkkaa miestä suorassa lähetyksessä.

– Tosi noloa. Laitahan oma lääkitys kuntoon ennen seuraavaa lähetystä tai tee tilaa seuraavalle, neuvoi yksi twiittaaja.

Jukka Hildén vastasi seuraavasti:

– Pahoittelut siitä, että loukkasin tunteitasi. Häntä ei vitsi kuitenkaan haitannut kenraaliharjoituksissa. Eli pahoitatko mielesi jonkun muun puolesta joka ei mieltään pahoittanut? Ja mitä sitä voi enää sanoa, kun tänä paivana joku pahoittaa mielensa toisten puolesta?

Duudsonit-tähti jatkoi asian kommentoimista.

– Jaahas. Suomessakin on lähdetty siihen, että pahoitetaan mieli muiden puolesta ja kaikesta, Hildén kirjoittaa Twitterissä.

– Olen 100% kiusaamista vastaan, mutta jos tv:ssä kommentoin, että oliko jonkun lääkitys kunnossa ja se on ok vastapuolelle, niin miksi en voisi sitä sanoa? Uskaltaako sitä sanoa enää mitään?

Huuma MTV3-kanavalla lauantaina klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat