Niina ja Lorenz Backmanin ensimmäistä yhteistä juontokeikkaa varjosti surkuhupaisa selkkaus: "Meille tuli jo matkan varrella bensa-asemalla riita..."

MTV Uutisten ikoninen Huomenta Suomi palaa – tässä ovat uudet juontajat! 30:42
MTV Uutisten ikoninen Huomenta Suomi palaa – tutustu uusiin juontajiin!

Huomenta Suomen viikonloppujuontajat Niina ja Lorenz Backman muistelevat ensimmäistä yhteistä juontokeikkaansa.

MTV:llä koetaan tammikuussa muutoksia, kun Huomenta Suomi -aamuohjelma tekee paluun ja laajenee samalla viikonloppuihin.

Juontajapariskunta Niina ja  Lorenz "Lore" Backman hyppäävät osaksi Huomenta Suomen viikonloppulähetysten juontajaporukkaa ja jakavat samalla yhteisen työpaikan ensimmäistä kertaa vuosikausiin. Kaksikon yhteinen taival alkoi liki 18 vuotta sitten heidän molempien työskennellessä Huuma-viihdeohjelman juontajina.

Niina ja Lore palasivat hiljattain MTV Uutisten haastattelussa muistelemaan ensimmäistä yhteistä Huuman ulkopuolista juontokeikkaansa. Tuolloin heidät oli tilattu Porvooseen juontamaan yritystilaisuutta.

– Oli vähän hermostuneisuutta ilmassa, että miten tämä meillä nyt toimii. Meille tuli jo matkan varrella bensa-asemalla riita, jota ei saatu koko iltana selvitettyä, Lore muistelee.

Riita sai kaksikon kertoman mukaan alkunsa Niinan puoliksi syömästä sokerimunkista, jonka tämä oli laskenut hetkeksi aikaa lautaselle. Lore kertoo laittaneensa teepussinsa samalle lautaselle puoliksi syödyn munkin kanssa.

– Niinalla paloi täysin käämit siihen, vaikka hän oli lopettanut jo syömisen, Lore jatkaa.

– Ei, en ollut lopettanut vaan olin jatkamassa sokerimunkkini syömistä, ja tuo laittoi märän teepussinsa siihen niin, että munkkini vettyy. Kuka tekee sellaista! Niina nauraa.

Pariskunta muistelee hoitaneensa illan juonto-osuutensa kunnialla munkkiepisodista huolimatta. Kulisseissa riita kuitenkin jatkui jatkumistaan.

– Oli tosi ikävä meininki käydä juontamassa ja esittämässä, että kaikki on muka ok. Tämä pohjanamme olemme kyllä onnistuneet hyvin, sen jälkeen ei ole ollut tämmöistä, Lore sanoo.

Uudistunut Huomenta Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla arkisin ma 9.1. alkaen klo 6.25, lauantaisin ja sunnuntaisin la 14.1. alkaen klo 8.55.

Lue myös:

    Uusimmat