Millainen on ensi vuoden festarikesä? Tämä on Ruisrockin tilanne

6:04
Juhani Merimaa toivoo koronapassin käyttöönoton edistyvän mahdollisimman nopeasti. Katso koko haastattelu videolta!

Ruisrockin järjestäjä kertoo, että ensi kesän festivaalien järjestäminen on jo käynnissä. Mustia pilviä on kuitenkin yhä näkyvissä.

Suomen viimeiset kokoontumisrajoitukset päättyvät syyskuun loppuun, sillä millään alueella Suomessa ei ole enää voimassa avin määräämiä kokoontumisrajoituksia.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti tänään, että Uudenmaan kokoontumisrajoituksia ei olla jatkamassa lokakuussa.

Pitkäaikainen yrittäjä ja Tavastia-klubin omistaja Juhani Merimaa pitää kokoontumisrajoitusten purkamista kaiken kaikkiaan hyvänä uutisena koko tapahtuma-alalle.

Ensi kesän Ruisrock on myös tekeillä. Työtä festivaalin järjestämiseksi kahden vuoden tauon jälkeen tehdään paljon.

– On aloitettu jo. Kaikki kollegat, mitä olen ulkomailta jututtanut, tekevät täysillä festivaalia – tosin epävarmuuden vallitessa, mutta nyt tämä uutinen antaa kyllä puhtia, Merimaa sanoi MTV Uutiset Liven haastattelussa.

"Loppuu aakkoset kohta kesken"

Merimaa on kuitenkin edelleen skeptinen sen asian suhteen, etteikö koronavirus edelleen aiheuttaisi harmaita pilviä festivaalien järjestämisessä.

– Koko taudin suhteen ennuste on aika huono. En nimeä näitä virusmuunnelmia enää kreikkalaisten aakkosten mukaan, koska ne loppuvat kohta kesken, Merimaa sanoi.

Merimaa otti haastattelussa kantaa myös koronapassiin, sekä siihen, miksi se on tällä hetkellä tapahtuma-alan toimintakyvyn kannalta erittäin iso asia.

– Toivon, että tämä etenee mahdollisimman nopeasti.

Katso koko haastattelu yläpuolelta löytyvältä videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja