Joonas Donskoi vaihtamassa maisemaa – kaksi NHL-joukkuetta jahtaa suomalaistähteä

Joonas Donskoin sopimus San Jose Sharksin kanssa päättyi viime kauteen. Vapaaksi agentiksi siirtyneen suomalaishyökkääjän perässä on useampi NHL-joukkue.

Neljä edellistä kautta San Josen riveissä pelanneen Donskoin sopimus päättyi hiljattain päättyneeseen kauteen. Donskoi on täysin vapaa etsimään itselleen uuden seuran ja kiinnostuneita joukkueita on useampi.

TSN:n ja The Athleticin arvostetun kiekkotoimittajan Pierre LeBrunin mukaan vahvimmin Donskoin perässä on Colorado Avalanche.

– Tilanne elää vielä, mutta kuulemani mukaan Colorado ja eräs toinen joukkue taistelevat Joonas Donskoista. En usko, että Edmonton ja Buffalo ovat enää kiinnostuneita, mutta tilanne elää vielä, LeBrun kirjoittaa Twitter-tilillään.

Donskoi on pelannut NHL:ssä 283 ottelua. Viime kaudella suomalaistähti jäi San Josen hyökkäyksessä paikoitellen todella pieneen rooliin, mutta iski silti 80 ottelussa kelpo tehot 14+23=37.

NHL:n vapaat pelaajamarkkinat käynnistyvät virallisesti 1. heinäkuuta, jolloin vapaina agentteina olevat pelaajat voivat vapaasti solmia sopimuksen haluamansa joukkueen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat