Jessica Alves poseeraa Barbie-nukkena – ilmoitti lopettavansa kauneusleikkaukset

Jessica Alves poseeraa Barbie-teemaisissa kuvissa. 

Ihmis-Barbiena tunnettu brasilialaissyntyinen Jessica Alves, 37, esittelee tuoreissa kuvissa uutta tyyliään. Realitytähti nähdään Barbie-teemaisissa otoksissa punaiseen tylliluomukseen pukeutuneena. 

Alves on käyttänyt yli 900 000 puntaa eli 1 053 500 euroa kirurgisiin toimenpiteisiin ja sanoo lopettavansa pian plastikkakirurgin veitsen alla käymisen. Hän kertoo menevänsä vielä rasvaimuun ja 13. kerran nenäleikkaukseen. 

– Olen kaukana täydellisestä, enkä haluakaan olla täydellinen. On kuitenkin vielä muutama asia, jonka haluan korjata ennen kuin kesä on ohi. Sitten olen tehnyt loppuelämäni plastiikkakirurgiat, hän kertoi DailyMail-lehdelle. 

Alves ilmoitti vuonna 2019 olevansa transsukupuolinen ja aloitti sukupuolenkorjausprosessin. Koska Alves aloitti korjausprosenssinsa koronan aikana, on hän ottanut rajoitusten hellitettyä viime kuukaudet ilon irti matkustelusta.  

– Tämä on ensimmäinen oikea kesäni naisena, hän kuvaili lehdelle.

Ennen sukupuolenkorjausleikkauksiaan Alves oli käyttänyt vuosikausien ajan satojatuhansia euroja kauneusleikkauksiin, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon Ken-nukelta. Alves on kertonut tunteneensa kuitenkin aina olevansa oikeasti nainen ja haluavansa olla mieluummin Barbien näköinen. 

– Minulla on neljä vuotta nuorempi sisko. En koskaan ollut kiinnostunut omista leluistani, vaan leikin hänen kauniilla Barbieillaan, Alves on todennut. 

– Tanssin myös telkkarin edessä siskoni mekkoihin pukeutuneena. Äitini ei välittänyt, mutta isä teki siitä lopun.

Ahdistus sukupuoli-identiteetistä jatkui Alvesin mukaan teini-iässä ja Kenin näköiseksi hän päätti alkaa muuntautua opiskeluaikoinaan. 

MTV Uutiset tutustui vuonna 2018 Amanda Aholan kanssa Barbie-näyttelyyn: 

Ihmisnukke-Amanda tutustuu Barbie-näyttelyyn 2:35
Ihmisnukke-Amanda tutustuu Barbie-näyttelyyn

Lue myös:

    Uusimmat