Jessica Alves bongattiin juhlimasta Lontoossa – tältä painovoimaa uhmaava vartalo näyttää nyt

4:25
Nainen halusi muokata ulkonäköään näyttääkseen Barbielta - näin muutoksessa kävi

Jessica Alves on käyttänyt lähes miljoona euroa kauneus- sekä sukupuolenkorjausleikkauksiinsa.

Ihmis-Barbiena tunnettu brasilialaissyntyinen Jessica Alves, 37, juhli heinäkuun lopussa lontoolaisella Studio V* Clubilla Shoreditchissa ystäviensä kanssa.

Alves bongattiin Brasilia-teemaisista juhlista pukeutuneena kimaltavaan, nuden väriseen vartalonmyötäiseen mekkoon sekä teräväkärkisiin avokkaisiin. Alvesin lantion yli ulottuvat hiukset olivat yhä totuttuun tapaan vaaleat.

Alves tunnettiin ennen ympäri maailman ihmis-Keninä sekä Rodrigo Alvesina, kunnes taannoin hän ilmoitti ymmärtäneensä vuonna 2019 olevansa transsukupuolinen ja aloitti sukupuolenkorjausprosessin miehestä naiseksi. Keväällä 2021 Alves kertoi käyttäneensä 87 000 euroa leikkauksiin, jotta näyttäisi naisellisemmalta. Alvesin mukaan hänen rintojaan on muotoiltu kahdesti ja hänellä on implantit lantiolla ja pepussa.

Lontoossa asuva Alves kertoi keväällä käyneensä lisäksi korjaamassa sukupuolensa ja olevansa nyt "sataprosenttisesti toipunut" leikkauksesta ja valmis harrastamaan seksiä ensimmäisen kerran naisena.

– Näytin sitä ystävälleni ja hän ällistyi. Hän ei ollut uskoa, kun se näytti aivan samalta kuin kenen tahansa vagina, kertoi Alves, joka totesi itsekin olevansa tyytyväinen leikkaukseen.

Ennen sukupuolenkorjausleikkauksiaan Alves oli käyttänyt vuosikausien ajan satojatuhansia euroja kauneusleikkauksiin, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon Ken-nukelta. Alves on kertonut tunteneensa kuitenkin aina olevansa oikeasti nainen ja haluavansa olla mieluummin Barbien näköinen. 

– Minulla on neljä vuotta nuorempi sisko. En koskaan ollut kiinnostunut omista leluistani, vaan leikin hänen kauniilla Barbieillaan, Alves on todennut. 

– Tanssin myös telkkarin edessä siskoni mekkoihin pukeutuneena. Äitini ei välittänyt, mutta isä teki siitä lopun.

Ahdistus sukupuoli-identiteetistä jatkui Alvesin mukaan teini-iässä ja Kenin näköiseksi hän päätti alkaa muuntautua opiskeluaikoinaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja