Jesse James: Kat Von D on paljon parempi sängyssä kuin Sandra Bullock!

Jesse James on ilmoittanut herrasmiehen elkein, että hänen nykyinen kihlattunsa on parempi petikumppani kuin hänen entinen vaimonsa Sandra Bullock, kertoo Daily Mail.

Jesse James jatkaa edelleen petetyn ex-vaimonsa Sandra Bullockin nöyryyttämistä kerskailemalla, että hänen nykyinen kihlattunsa Kat Von D olisi paljon parempi sängyssä kuin Bullock. Jesse James on juuri julkaissut oman elämänkertansa, jossa hän kertoo muun muassa erostaan entiseen vaimoonsa. 46-vuotias Bullock erosi miehestään pitkään jatkuneen uskottomuuden jälkeen.

Nyt median valokeilassa paistatteleva Jesse James, 42, paljastelee lisää viehättäviä yksityiskohtia yksityiselämästään. Muun muassa radiopersoona Howard Stern uteli moottoripyörämogulilta, kumpi naisista on parempi sängyssä.

– Tämä on helppo. Kat Von D. Sataprosenttisesti. Hän oikea naaraskettu! Jesse James hehkutti 29-vuotiasta kihlattuaan.

– Jos hän (Kat Von D) pettäisi minua, voisin antaa hänelle anteeksi ja silti rakastaa häntä.

Sandra Bullock osasi kyllä jo olettaa, että Jesse James kertoo paljastuskirjassaan valheita nostaakseen omia palkkioitaan.

– Jesse sanoi aina, että Sandra meni sänkyyn kirjan tai käsikirjoituksen sekä viiden tai kuuden koiran kanssa, jolloin hänelle ei jäänyt tilaa sänkyyn eikä mitään mahdollisuutta seksiin, lähde on kertonut.

Jesse James petti Sandra Bullockia malli Michelle 'Bombshell' McGeen kanssa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash, GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja