Paha poika Jesse James uskottomuudestaan: Minusta tehtiin paholainen

Hollywoodin paha poika ja West Coast Choppers -moottoripyörämoguli Jesse James puhuu suunsa puhtaaksi uskottomuudestaan tiistaina ilmestyneessä omaelämänkerrassaan.

LA Ink -tähden, tatuointiartisti Kat Von D:n kanssa kihlautunut Jesse James kertoo omaelämänkerrassaan American Outlaw erostaan entiseen vaimoonsa, näyttelijä Sandra Bullockiin.

Bullock erosi miehestään viime vuonna pitkään jatkuneen uskottomuuden jälkeen. Pari ehti olla aviossa viisi vuotta. Kirjassaan James paljastaa, että kertoi uskottomuudestaan median painostuksesta.

"Tunnustin suhteen. Kerroin hänelle kylmät faktat, ja etten koskaan rakastanut tätä naista (tatuointimalli Michelle McGee) tai välittänyt hänestä. En edes osaa kuvailla sitä häpeän ja surun määrää, jonka koin, kun Sandy (Sandra Bullock) purskahti itkuun. En koskenut häneen. Istuin vain jäätyneenä tuolillani ja katsoin, kun hänen pieni vartalonsa tärisi itkusta", James kirjoittaa kirjassaan.

"Halusin jäädä kiinni"

42-vuotias tv-persoona James myönsi tänään radiojuontaja Howard Sternin haastattelussa halunneensa jäädä kiinni uskottomuudestaan. James toteaa, että hänen olisi pitänyt vain päättää avioliittonsa kunniallisesti, koska rakasti vaimoaan ja välitti tästä.

– Minä olin ongelma. Olisin voinut mennä naimisiin kenen tahansa kanssa ja onnistunut sotkemaan silti asiani, koska en pystynyt elämään itseni kanssa, James kertoo.

– Hän (Sandra Bullock) seisoi koko maailman edessä ja kertoi rakastavansa minua, mutten silti luottanut hänen rakkauteensa.

James paljastaa uskottomuuden alkaneen kaksi vuotta parin avioitumisen jälkeen. Uskottomuutensa syyksi hän on kertonut sopeutumattomuuden uuteen elämäänsä Hollywoodissa.

Uusi rakkaus

Eroprosessissa ja median myllytyksessä Jamesista tehtiin hänen omien sanojensa mukaan paholainen. Pian eron jälkeen James tapasi kuitenkin Kat Von D:n, joka rakastui mieheen negatiivisesta julkisuudesta huolimatta.

– Hän rakastui minuun kaikesta huolimatta – se kertoo paljon hänestä. Hän ei pelkästään rakasta minua, vaan rakastaa niin paljon, että oli valmis altistamaan itsensä kaikelle myllerrykselle elämässäni, James kertoi Peoplelle.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, WireImage/AOP

Lähteet: Monsters and Critics (M&C), Daily Mail, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja