Näitä Hollywood-kaunottaria petettiin – lue pitkä lista!

Elin Nordegren ja Tiger Woods, Sandra Bullock ja Jesse James ja viimeisimpänä Eva Longoria ja Tony Parker... Muistatko vielä, ketkä kaikki ihanat Hollywood-naiset ovat joutuneet lehtien palstoille uskottomien aviomiehiensä takia?

Jopa upeat ja seksikkäät julkkisnaiset ovat joutuneet todistamaan, että oma aviomies ei ole aina sitä miltä näyttää. Muistatko vielä, keiden aviomiehet ovat hakeneet lämpöä avioliiton ulkopuolelta, vaikka kotona odottaa kuuluisa, rikas ja hurmaavan kaunis vaimo? Lue Cosmopolitanin lista!

Eva Longoria

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria hakee avioeroa koripalloilijamiehestään, joka petti Longoriaa joukkuetoverinsa vaimon kanssa. Huhujen mukaan aviomies Tony Parker on lähettänyt toiselle naiselle satoja seksiviestejä vaimonsa selän takana.

Sandra Bullock

Näyttelijätär Sandra Bullock hymyili vielä Oscar-gaalassa leveästi miehensä Jesse Jamesin vieressä, kunnes petturimiehen kulissit kaatuivat. James petti upeaa Bullockia tatuoidun stripparin kanssa.

Elin Nordegren

Noin vuosi sitten lehdet olivat täynnä juoruja golftähti Tiger Woodsin omituisesta kolarista, jonka aikana vaimo Elin Nordegren ilmeisesti löi autoa golfmailalla. Tapauksen jälkeen valtava määrä naisia on myöntänyt harrastaneensa seksiä Woodsin kanssa, joten vaimon raivolle löytyi looginen syy.

Jennifer Aniston

Frendit-tähti Jennifer Anistonin ex-aviomies Brad Pitt rakastui vastanäyttelijäänsä Angelina JolieenMr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Denise Richards

Näyttelijätär Denise Richards erosi aviomiehestään Charlie Sheenistä sen jälkeen, kun tämä petti vaimoansa. Nykyään Richards viihtyy muusikko Richie Samboran kainalossa.

Sienna Miller

Muodin edelläkävijä ja näyttelijätär Sienna Miller jätti näyttelijä Jude Law'n, joka myönsi pettäneensä Milleriä lastenvahdin kanssa. Miller ja Law ovat kuitenkin palanneet yhteen skandaalinsa jälkeen.

Sophia Bush

One Tree Hill -sarjan hurmaava Sophia Bush joutui nöyryytyksen kohteeksi, kun hänen aviomiehensä, hurmuri Chad Michael Murray, hyppäsi vieraaseen sänkyyn. Pariskunta ehti olla naimisissa vain viisi kuukautta. Pahinta tapauksessa on se, että ex-aviopari joutui näyttelemään eronsa jälkeen edelleen samassa sarjassa.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon saattaa olla yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijöitä, mutta se ei estänyt hänen aviomiestään Ryan Phillippeä hakemaan naisseuraa toisaalta. Mies ihastui vastanäyttelijäänsä Abbie Cornishiin.

Halle Berry

Edes Oscar-voittaja Halle Berry ei ole välttynyt pettämiseltä. Hänen ex-aviomiehensä, laulaja Eric Benet, petti Berryä ja myönsi myöhemmin olevansa seksiaddikti.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurleyn ex-poikaystävä Hugh Grant joutui skandaalien kohteeksi petettyään tyttöystäväänsä Divine Brown -nimisen prostituoidun kanssa.

Christie Brinkley

Supermalli Christie Brinkleyn ex-aviomies Peter Cook jäi kiinni pettämisestä, kun hänen seksivideonsa levisi maailmalle. Cookin toinen nainen oli vasta 18-vuotias!

Uma Thurman

Kill Bill -elokuvien tähti Uma Thurmanin näyttelijäaviomies Ethan Hawke heilutteli peittoa perheen lastenhoitajan kanssa ja päätti näin kuusi vuotta kestäneen avioliiton.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Pääkuva Getty Images, muut kuvat WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat