Julkkisten hurjimmat seksiskandaalit 2010

Kuluneena vuonna moni tähti on jäänyt kiinni pettämisestä ja joutunut keskelle seksi- tai eroskandaalia. Muistatko vielä nämä seitsemän kohua?

1. Ashton Kutcher petti Demiä?

Ashton Kutcherin ja Demi Mooren avioliitto koki kolauksen, kun syyskuussa Star-lehti paljasti Kutcherin halailleen ja suudelleen vaaleaa blondia ravintolassa.

Muutamaa viikkoa myöhemmin sama lehti toi julkisuuteen nuoren naisen, joka väitti harrastaneensa seksiä Kutcherin kanssa tämän sohvalla Demin ollessa poissa kotoa.

15 vuotta vuotta Kutcheria vanhempi Moore julkaisi kohun jälkeen paljastavia kuvia itsestään Twitterissä. Kutcher on kieltänyt pettäneensä vaimoaan.

2. Sandra Bullock erosi pettäjämiehestään

Sympaattinen näyttelijätär Sandra Bullock eli tänä vuonna uransa parhaita hetkiä, kun hän voitti Oscarin ja adoptoi lapsen.

Onni ei kauaa kestänyt, sillä heti Oscar-voiton jälkeen julkisuuteen levisi tieto, että Bullockin aviomies Jesse James oli pettänyt vaimoaan usean eri naisen kanssa. Kriisi johti avioeroon.

3. Bret Michaels syynä Miley Cyrusin vanhempien eroon?

Lokakuussa Miley Cyrusin vanhemmat kertoivat eroavansa 17 vuoden avioliiton jälkeen.

Us Weekly vihjaili eron johtuvan Poison-laulaja Bret Michaelsista, jonka kanssa Tish Cyrusin raportoitiin viettäneen aikaa vähän liikaakin.

4. Heidin ja Spencerin huijausero

Hills-tähdet Heidi Montag ja Spencer Pratt ilmoittivat keväällä eroavansa. Syksyllä he kuitenkin vetivät avioerohakemuksen takaisin ja paljastivat eroilmoituksen olleen vain julkisuustemppu.

Rahapulasta kärsivä pariskunta onnistui ainakin saamaan huomiota tempauksellaan, arvostusta ehkä ei.

5. Tiger Woods ja seksialan ammattilaiset

Vuoden aikana julkisuuteen astui lukuisia aikuisviihdetähtiä, maksullisia seuralaisia ja tavis-naisia, jotka kertoivat harrastaneensa seksiä Tiger Woodsin kanssa.

Kohun seurauksena Woods menetti lukuisia sponsoreita sekä vaimonsa Elinin, joka haki eroa ja muutti Ruotsiin lastensa kanssa.

6. Courteney Cox ja David Arquette erosivat 14 vuoden jälkeen

Courteney Cox ja David Arquette ilmoittivat eroavansa 14 yhteisen vuoden jälkeen. Eron jälkeen Arquette päätti kertoa julkisuudessa avoimesti hänen ja Courteneyn seksielämästä, mistä Cox ei juurikaan ilahtunut.

7. Charlie Sheen pahoissa ongelmissa

Charlie Sheen erosi vaimostaan Brooke Muellerista ja miehen epäiltiin seonneen eron jälkeen. Lokakuussa hän lukitsi nuoren naisen nimeltä Capri Anderson hotellihuoneeseen. Anderson sanoo Sheenin yrittäneen kuristaa hänet hengiltä. Sheenin on kerrottu sekoilleen hotelissa humalassa ja alasti.

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja