Jennifer Lopezin äiti on innoissaan tyttärensä ja Ben Affleckin romanssista – teki heti yhteistyötä miehen kanssa

0:18
Jennifer Lopez keimaili musiikkivideolla täysin alastomana.

Laulaja Jennifer Lopezin äidin tiedetään olevan innoissaan tyttärensä ex-suhteen uudelleenlämmityksestä.

Laulaja Jennifer Lopez, 51, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat mitä ilmeisemmin palanneet yhteen. Heidät on kuvattu jo useita kertoja yhdessä. Kuvien tunnelma on ollut hyvin läheinen. Lopezin äidin Guadalupe Rodriguezin kerrotaan olevan erityisen onnellinen ja innoissaan parin paluusta yhteen.

People-lehden lähteen mukaan Affleck ja Lopezin äiti olivat yhdessä hiljattain elokuvan kuvauksissa Los Angeleissa, jossa Rodriguezilla oli pieni rooli. He olivat aiemmin hyvin läheisiä. Guadalupe rakasti Beniä.

– Hän on niin onnessaan, että he ovat jälleen yhdessä, henkilö kertoo.

– Jennifer on hyvin läheinen äitinsä kanssa. Hänelle on hyvin tärkeää, että henkilö, jonka kanssa hän on, tulee toimeen myös äidin kanssa. Jennifer rakastaa, että Ben ja Guadalupe viettivät aikaa yhdessä Los Angelesissa. He molemmat rakastavat uhkapelaamista ja heillä oli hauskaa yhdessä, lähde kommentoi.

Jennifer ja Ben eivät ole vielä julkisesti vahvistaneet suhdetta. He eivät myöskään ole yrittäneet peitellä sitä. Parin uskotaan olevan toiveikas siitä, että he saavat suhteensa onnistumaan tällä kertaa.

– Jen todella luottaa Beniin. Ben on enemmän perinteinen ja pitää matalaa profiilia arvoistaan. Jen tykkää sellaisesta. Hän pitää siitä, että he voivat mennä treffeille ja pitää hauskaa. Hän myös uskoo Benin olevan erittäin fiksu, toinen lähde kertoo.

Lähde: InStyle. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja