Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin romanssi kukoistaa? Pari kuvattiin jälleen läheisissä merkeissä: "He eivät yrittäneet peitellä sitä"

0:18
Jennifer Lopez keimaili musiikkivideolla täysin alastomana.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettivät jälleen aikaa yhdessä.  

Laulaja Jennifer Lopez, 51, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa näyttelijä Ben Affleck, 48, viettivät jälleen romanttista aikaa yhdessä. Tällä kertaa suhteen uudelleen lämmittelyä tekevä pari bongattiin kävelemässä käsi kädessä heidän poistuessaan ravintolasta.

Pari oli viettämässä yhteistä aikaa Los Angelesissa yöllä. Useiden silminnäkijöiden mukaan Ben ja Jennifer illastivat kahden muun henkilön seurassa.

– He näyttivät todella onnellisilta. Benillä oli hänen kätensä Jenniferin ympärillä ruokailun aikana, henkilö kertoo People-lehdelle.


Tarkkasilmäiset ihmiset ovat bonganneet miehen viime aikoina myös Jenniferin suosikkikuntosalilta Miamista.

– He pitivät toisiaan käsistään kiinni, halailivat ja suukottelivat. He eivät yrittäneet peitellä sitä, että he ovat yhdessä siellä, henkilö kommentoi lehdelle.

– Oikeasti he ovat todella ihania ihmisiä. Kukaan ei seisoskele kuntosalin edessä ja käske ihmisiä olla lähestymättä heitä. Kukaan ei häiritse heitä siellä ja kaikki ovat kunnioittavia heitä kohtaan. Kaikki rakastavat Jenniferiä. Kaikki naiset katsovat häntä ja hänen liikesarjojaan, koska hän näyttää niin upealta ja on niin vahva, lähde kommentoi.

Lopez erosi hiljattain ex-baseball-tähti Alex Rodriguezista, 45, Pari ennätti seurustella neljä vuotta. He olivat kihloissa. Lopez ja Affleck heilastelivat 17 vuotta sitten, jolloin he olivat myös kihloissa.

Lähde: People: 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja