Jennifer Lopez nuorelle poikaystävälleen: Mikset etsi ikäistäsi naista?

Pop-tähti ja kahden lapsen äiti Jennifer Lopez myöntää olevansa epävarma suhteestaan 18 vuotta nuorempaan Casper Smartiin.

Laulaja Jennifer Lopez, 43, paljasti People-lehdelle avoimesti olevansa epävarma suhteestaan taustatanssijansa Casper Smartin, 25, kanssa. Tähti kertoo murehtivansa suhteen pitkäikäisyydestä, kun taustalla on 18 vuoden ikäero.

– Kysyn häneltä; "Miksi et mene ja etsi nuorta tyttöystävää ja lähde? Mitä haluat minusta?" Ja sitä ajattelee, "Kauanko tätä kestää?" ja "Okei, 10 vuodessa minä olen tällainen ja sinä olet sellainen"… ja… miehet tuossa iässä… ajattelen kaikenlaisia asioita, Lopez kertoo.

Parilla menee kuitenkin hyvin.

– Totuus on, että emme tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Rakastamme nykyhetkeä, kuinka asiat ovat juuri nyt. Teemme toisemme onnelliseksi, Lopez sanoo.

Lopez alkoi seurustella taustatanssijansa kanssa erottuaan ex-miehestään, laulaja Marc Anthonysta vuonna 2011 seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Parilla on nelivuotiaat kaksoset Emma ja Max. Tähti kertoo "maailmansa hajonneen" eron myötä ja kiittelee Smartia siitä, että on päässyt toipumaan erosta.

– Olin juuri kokenut suuren, raskaan, järkyttävän jutun ja hän on auttanut minua parantumaan. Hän on ollut tukenani, Lopez kehuu.

American Idol -tuomarinakin nähty Lopez avautui haastattelussa myös parrasvaloissa ikääntymisestä.

– En ole koskaan ottanut Botoxia tai mitään sellaista. Mutta kun sellainen tarve tulee, ehkä otankin. En tiedä, kuinka tulen ajattelemaan. Pidän itselläni oikeuden olla tietämättä juuri nyt. Enkä tuomitse ketään, joka sitä tekee, Lopez toteaa.

Lopez kiittelee nuorekkaan ulkonäkönsä johtuvan elämäntavoista.

– En ole koskaan juonut alkoholia tai tupakoinut, ja se todella maksaa nyt itsensä takaisin, sillä ihoni on edelleen hyvässä kunnossa ja nukun mainiosti, Lopez kertoo.

AVA

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat