Jennifer Lopezin uusi rakas on puolta nuorempi – katso intiimit kuvat!

Jennifer Lopez on löytänyt rinnalleen puolta nuoremman tanssijapojan. Suhde on edennyt jo niin vakavaksi, että laulaja lennätti lapsensa ja uuden poikaystävänsä perhelomalle Havaijille.

Jennifer Lopez, 42, on liittynyt puumanaisten kerhoon. Kaunotar ei enää jaksa salailla suhdettaan itseään huomattavasti nuorempaan tanssija Casper Smartiin, 24, jota on deittaillut kuukauden päivät.

Kiitospäivänä Lopez lennätti lapsensa ja Smartin Havaijille perhelomalle ja lomalta napatut kuvat kertovat pariskunnan välien olevan enemmän kuin lämpimät. Kuvat paljastavat myös, että Smart on alkanut jo kiintyä Lopezin lapsiin, joita tanssija käsitteli kuin omiaan.

Lopez oli vielä naimisissa laulaja Marc Anthonyn kanssa, kun tapasi Smartin, mutta on edennyt suhteessa hitaasti. Lokakuussa latinokaunotar kertoi Glamour-lehdelle, että etusijalla hänen elämässään olivat hänen ja Anthonyn yhteiset lapset.

– Olen äiti ja juuri nyt lapseni menevät kaiken edelle. Ja juuri heidän takia, pysyn hiljaa mahdollisesta parisuhteesta ennen kuin tiedän sen olevan vakaalla pohjalla.


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja