Jennifer Anistonin ikoninen alastonkuva huutokaupataan – näyttelijä julkaisi legendaarisen otoksen ja some sekosi välittömästi: "Olet niin kaunis"

Jennifer Aniston poseerasi alasti, kun Frendit-ohjelma nautti suursuosiota.

Hollywood-tähti Jennifer Aniston poseerasi huippuvalokuvaaja Mark Seligerille alasti vuonna 1995. Nyt ikonen alastonkuva huutokaupataan ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Saadut lahjoitukset käytetään taistelussa koronavirusta vastaan.

Anistonin otoksen lisäksi huutokaupassa on 24 muuta Seligerin ottamaa kuvaa, muun muassa Leonardo DiCaprion, Billie Eilishin, Dr. Dren ja Snoop Doggin.

Aniston julkaisi ikonisen alastonkuvan ja se sekoitti somen välittömästi. Näyttävään kuvaan tuli yli miljoona tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

– Upea aina ja ikuisesti.

– Todellinen kaunotar… sisältä ja ulkona.

– OMG, olet niin kaunis.

– Tyrmäävä.

Anistonin kuva on otettu siihen aikaan, kun Frendit-suosikkisarjaa kuvattiin. Yhdysvaltalaista Frendit-suosikkisarjaa esitettiin kymmenen tuotantokauden ajan vuosina 1994-2004.

Aniston on paljastanut julkisuudessa, että hänen suosikkinsa on The One with the Prom Video -jakso, jossa näytetään takauma hahmojen lukion tanssiaispäivästä. Jakso lukeutuu Anistonin – sekä useiden Frendit-fanien suosikkeihin – sen takia, että siinä näytetään erityisen herkkä ja koskettava hetki Anistonin roolihahmon Rachelin sekä David Schwimmerin hahmon Rossin välillä.

Frendien odotettu jälleennäkemisjakso on määrä kuvata ja esittää vuoden 2020 aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja