Jennifer Aniston sai tähden Walk of Famelle

Näyttelijä Jennifer Aniston sai oman tähden Hollywoodin kuuluisalle Walk of Famelle.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 43, vietti ikimuistoisen päivän keskiviikkona 22. helmikuuta, sillä hän sai oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Mukana tilaisuudessa oli miesystävä Justin Theroux, vierellään Anistonin isä John Aniston, 78. Mukana juhlatunnelmissa oli myös näyttelijäkollega, koomikko Adam Sandler, joka tähditti Anistonin kanssa Just Go With It -elokuvaa. Mies piti huumoripitoisen puheen Anistonin urasta.

– Hän rukoili kolmea asiaa. Saada koko maailman ihailemaan hänen hiustyyliään, tähdittää jonain päivänä elokuvaa, joka kertoo pahasta, ihmisiä tappavasta haltijasta (viitaten vuoden 1993 elokuvaan Leprechaun), ja tärkeimpänä: saada tähti arvovaltaiselle Hollywoodin Walk of Famelle. Tänään, Jennifer, kaikki toiveesi ovat toteutuneet, Sandler sanaili.

Tom Fordin suunnittelemaan, sinisen, valkoisen ja punaisen sävyiseen mekkoon pukeutunut Aniston piti nöyrän kiitospuheen.

– Olen äärettömän otettu, nöyrä, hermostunut ja innoissani tästä kunniasta. Totta puhuen tämä tuntuu epätodelliselta. Synnyin täällä ja lapsena innostuin aina kävellessäni (tällä kadulla) ja katsellessani näitä nimiä. Ajatus omasta tähdestä tuntuu erityiseltä ja hauskalta, Aniston kuvaili.

Aniston ja Theroux ovat pitäneet parisuhteessaan matalaa profiilia, mutta jakoivat tilaisuuden julkisesta luonteesta huolimatta suudelman keskenään.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja