Jennifer Aniston sittenkin raskaana? Katso kuvat!

Jennifer Aniston kertoi hiljattain lopettaneensa tupakoinnin, jonka seurauksena tähti on omien sanojensa mukaan pyöristynyt. Olisiko kyseessä sittenkin raskausmaha?

Näyttelijä Jennifer Aniston, 43, ja näyttelijä Justin Theroux, 40, . Siitä asti parin lapsenhankintasuunnitelmista on liikkunut huhuja mediassa. Hiljattain tähti antoi haastattelun, jossa kertoi lopettaneensa tupakoinnin – ja vakuutti, että se on tuonut mukanaan muutaman lisäkilon.

– Lopetin tupakoinnin muutama kuukausi sitten ja olen lihonut muutaman kilon. Normaalisti ajattelisin, että "Voi hyvä Luoja, olen lihonut! Kaikki luulevat minun olevan raskaana!", nyt minua ei voisi vähempää kiinnostaa, Aniston kuittaa InStyle-lehden haastattelussa.

Avoliitossa elävät Aniston ja Theroux saapuivat 16. helmikuuta Wanderlust-elokuvan ensi-iltaan, mutta eivät seurustelustaan huolimatta kävelleet yhdessä punaista mattoa pitkin. Aniston oli upea näky mustavalkoisessa kotelomekossaan. Solakan tähden vatsanseutu on kuitenkin selvästi pyöristynyt, joten vauvaepäilyt saivat jälleen kerran tulta alleen. Aniston on kertonut, ettei ota paineita vauvan hankkimisesta.

– Minä tavallaan menen vähän sillä fiiliksellä, että jos se tapahtuu, se tapahtuu, Aniston kertoi GQ-lehdelle.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Okmagazine.com

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja