Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät kihloihin!

Jennifer Anistonin ja hänen poikaystävänsä Justin Therouxin suhde syventyy entisestään. Pariskunta on muuttanut yhteen ja nyt sormissa on nähty sormukset.

Miksi viivytellä, jos on tavannut sen oikean? Näyttelijä Jennifer Aniston on jo muutaman viikon pitänyt sormusta vasemmassa nimettömässään ja nyt poikaystävä Justin Theroux, 39, on seurannut esimerkkiä. Suhteensa aiemmin tässä kuussa julkistanut pari bongattiin eilen New Yorkista vasemmassa nimettömissään yhteensopivat sormukset.

Aniston esiintyi ensimmäisen kerran sormus nimettömässään Spike TV Guys Choise Awards -gaalassa 4. kesäkuuta ollessaan yksi palkintojen jakajista. US Weekly uutisoi Therouxin kaikessa hiljaisuudessa pakanneen laukkunsa ja muuttaneen Anistonin Hollywoodissa sijaitsevaan kartanon. Therouxilla on asunto Manhattanilla, jossa hän asui entisen tyttöystävänsä Heidi Bivensin kanssa. Pari seurusteli 14 vuotta, mutta oli jo eronnut, kun Theroux alkoi seurustella Anistonin kanssa.

Aniston ja Theroux tapasivat Wanderlust -elokuvan kuvauksissa. Ensi kertaa he esiintyivät julkisesti pariskuntana kesäkuun 5. päivä MTV Movie Awards -gaalan jatkobileissä Los Angelesissa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja