Jenni Pääskysaari kertoo Suurmestari-kokemuksen olleen onnistunut, jos hän saa vielä töitä sen jälkeen – yksi kanssakilpailija yllätti

Jenni Pääskysaari yrittää tehdä vaikutuksen professoriin:"Mä en oo tehny yhtä asiaa julkisesti yli 20 vuoteen" 2:00
Suurmestarin ensimmäisessä jaksossa Jenni Pääskysaari yrittää tehdä vaikutuksen professoriin: "En ole tehnyt yhtä asiaa julkisesti yli 20 vuoteen"

Jenni Pääskysaari yllättyi Suurmestari-ohjelmassa muun muassa kanssakilpailijoidensa kilpailuvietistä.

Venla-palkittu Suurmestari-ohjelma palaa televisioruutuihin lauantaina 16. huhtikuuta. Tulevalla kaudella mitä erikoisempia tehtäviä suorittavina vakiokilpailijoina nähdään juontaja Jenni Pääskysaari, näyttelijä Anna-Maija Tuokko, toimittaja-juontaja Riku Rantala ja näyttelijä Mikko Penttilä.

Pääskysaari kuvailee Suurmestari-ohjelmaa vuoristoradaksi, jonka kyydissä ei ole koskaan aikaisemmin ollut. Hän kertoo yllättyneensä muun muassa kanssakilpailijoidensa kilpailuvietistä.

– Olen pikkuhiljaa tajunnut kuvausten edetessä, että se, että minulla ei ole juuri minkäänlaista kunnianhimoa tai kilpailuviettiä, on ollut lopulta aika hyvä asia tässä kisassa, hän hymähtää.

Pääskysaari sanoo yllättyneensä myös muun muassa kilpakumppaninsa Rantalan monista puolista. Rantala kertoi itsekin MTV Uutisten haastattelussa löytäneensä itsestään kilpailun aikana uusia puolia.

– Olemme jopa tehneet töitä yhdessä Rikun kanssa ja olemme tunteneet jonkun aikaa. Olen ihaillut hänen työtään kauan, Pääskysaari pohjustaa.

– Olimme kartanolla kuvaamassa tehtäviä, ja minun piti odottaa huoneessa, kun Riku oli tekemässä jotain tehtäviä. En kurkkinut, mutta hänen huutonsa kuului monta kertaa sieltä pihalta. Pikkuisen pelotti, hän toteaa.

Pääskysaari kertoo Suurmestari-porukan välillä vallitsevan todella hyvä ilmapiiri. Esimerkiksi pisteitä jakaessa ryhmän harmonia saattaa kuitenkin silloin tällöin horjua.

– Jos pisteet eivät mene esimerkiksi Anna-Maija Tuokon mukaan niin kun niiden pitäisi olla, niin silloin mietin, että onko tämä yksi suuri illuusio tämä rakkauden tunnelma, missä kuvittelen olevani, hän nauraa.

Pääskysaari kertoo lähteneensä Suurmestari-ohjelmaan ilman tavoitteita ja pitäen kilpailua "kivana leikkinä". Kilpailun edetessä hän on kuitenkin varmistellut esimerkiksi tv-alan ihmisiltä, ovatko he vielä hänen kavereitaan ohjelman jälkeen.

– Pidän tätä tosi suurena onnistumisena, jos ihmiset vielä moikkaavat minulle tämän jälkeen ja minulla olisi edelleen jotain töitä, hän nauraa.

Vakiokilpailijan penkillä istuvan Pääskysaaren mielestä kilpailussa hankalinta on ollut omaan kohtaloon ja Suurmestarin päätöksiin tyytyminen.

– Eli välillä kun ajattelet, että oma suorituksesi on ollut paras, niin hänen mielestään se onkin ollut paskin ja saat todella vähän pisteitä, hän selittää.

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat