Suurmestari jatkuu uuden esiintyjäkokoonpanon voimin

Esittelyssä Suurmestari 2:00
Suosikkisarja Suurmestari jatkuu uuden kauden jaksoin

Suurmestari Jaakko Saariluoma laatii kartanollaan jälleen tehtäviä, joita neljä uutta vakiokilpailijaa ja vierailevat kilpailijat ratkovat kukin omalla tyylillään. 

Kultaisella Venlalla palkitussa Suurmestari-sarjassa kilpaillaan erikoislaatuisissa tehtävissä. Suurmestarina ylintä valtaa käyttää Jaakko Saariluoma, apukätenään tuomari Pilvi Hämäläinen

Kolmannen tuotantokauden vakiokilpailijat ovat Mikko Penttilä, Jenni Pääskysaari, Riku Rantala ja Anna-Maija Tuokko. Mihin asti heidän taitonsa lopulta riittävät, siitä tunnetusti puhutaan sitten studiossa, kun kilpailijat vaihtavat omanarvontuntonsa kallisarvoisiin pisteisiin.

Mukana kilpailemassa nähdään myös huikeat jaksokohtaiset tähdet Pekka StrangJarppi LeppäläVappu PimiäAnna PuuMikko KuoppalaMinna HaapkyläDennis NylundErika VikmanStig ja Mikko Kuustonen.

ESIINTYJÄT

JAAKKO SAARILUOMA
Suurmestari
Suurmestari Jaakko Saariluoma on jälleen viettänyt tovin kirjoituskoneensa ääressä ja laatinut tukun entistäkin älykkäämpiä tehtäviä kilpailijoiden päänmenoksi. Tehtävissä vain mielikuvitus on rajana, eikä mikään ole liian erikoista. Tällä kaudella Suurmestarilla on takataskussaan myös täysin uudenlaisia yllätyksiä!

PILVI HÄMÄLÄINEN
Tuomari
Tuomari Pilvi Hämäläinen pitää ohjelmassa järjestystä yllä, ja valvoo tehtävien suorituksia asialliseen tyyliinsä. Pilvi on nyt aiempaa vaativamman tehtävän edessä etsiessään piilotettuja munakoisoja tai vapauttaessaan kilpailijoita kahleista. Entä mitä tapahtuu, kun roolit kilpailijan kanssa yllättäen vaihtuvat?

KILPAILIJAT

ANNA-MAIJA TUOKKO
Näyttelijä Anna-Maija Tuokko lähtee kisaan omasta mielestään ennakkosuosikkina, koska on tottunut voittamaan (Masked Singer Suomi- ja Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja). Anna-Maijan koreografiat sekä kartanolla että studiolla ovat vähintäänkin luovia ja äänet poikkeuksellisen korkeita. Millainen on käänteinen mato ja onnistuuko Anna-Maija tekemään vaikutuksen professoriin, se nähdään kauden aikana.

JENNI PÄÄSKYSAARI
Kirjailija, juontaja Jenni Pääskysaari lähtee tavoittelemaan Suurmestarin suosiota vahvalla itseluottamuksella ja ilman turhaa hätiköintiä. Jenni löytää itsestään paljon uusia puolia, ja huomaa tekevänsä asioita, joita ”ei ihan normaalielämässä tee”. Toisaalta, Suurmestarin tehtävät osoittautuvat myös hienoksi mahdollisuudeksi verestää vanhoja erikoistaitoja aina fudiksesta ilmakitarointiin.

RIKU RANTALA
Seikkailija-reportteri Riku Rantala lähtee kisaan kirjaimellisesti sata lasissa – pysyykö kroppa menossa mukana, se jää nähtäväksi. Rikun tehtäväsuorituksissa toteutuu toisinaan myös vahva taiteellinen ajattelu, kun poikkitaiteelliset performanssit seuraavat toistaan. Mutta onko reportteri myös hyvä imitaattori, se jää katsojan päätettäväksi! 

MIKKO PENTTILÄ
Näyttelijä Mikko Penttilä heittäytyy Suurmestarin tehtäviin kokonaisvaltaisesti. Tilanteesta riippuen, tämä voi tarkoittaa kehon yllättävän monimuotoista hyötykäyttöä, oli kyse sitten lompakon korvikkeesta tai itsensä kahlitsemisesta. Tehtäväsuoritusten tuoksinassa Mikko vie katsojan myös maailmalle, aina Ibizalta ranskalaiseen avaruusdiskoon.

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat