Riku Rantala osallistui Suurmestariin yksi tavoite mielessään – näistä kanssakilpailijoiden piirteistä hän yllättyi: "Hän esittää hyvin coolia…"

Tämä kanssakilpailija yllätti Suurmestari-osallistuja Riku Rantalan 0:24
Tämä kanssakilpailija yllätti Suurmestari-osallistuja Riku Rantalan

Toimittaja-juontaja Riku Rantala on yksi kolmannen Suurmestari-kauden vakiokilpailijoista.

Julkisuudesta tutut henkilöt pääsevät jälleen kilpailemaan toisiaan vastaan mitä erikoisimmissa tehtävissä, kun suosittu Suurmestari-viihdeohjelma palaa televisioruutuihin uusin, kolmannen tuotantokauden jaksoin.

Ohjelman kilpailijakokoonpano koostuu kolmannellakin kaudella neljästä vakiokilpailijasta sekä vierailevista tähdistä. Vakiokilpailijan tuoleilla istuvat tulevalla kaudella juontaja Jenni Pääskysaari, näyttelijä Anna-Maija Tuokko, toimittaja-juontaja Riku Rantala ja näyttelijä Mikko Penttilä.

Madventures-sarjasta tuttu Rantala kertoo MTV Uutisille, että Suurmestari-ohjelma toi hänestä esiin uusia puolia.

– Semmoisia (puolia), mitä en olisi välttämättä halunnut löytää. Esimerkiksi ihan jäätävän hirveän kilpailuhalun, ja myös semmoisen tosikkouden, joka ylittää kaikki kohtuuden rajat, hän kertaa.

Rantala kertoo, että ohjelman edetessä myös muista kilpailijoista paljastui mielenkiintoisia piirteitä.

– Kilpailuhalu on tietysti yksi niistä, mutta sitten on tämmöinen valekilpailuvietti, hän sanoo jatkaen, että valekilpailuvietti paljastui muun muassa Pääskysaaresta.

– Hän esittää hyvin coolia ja on hyvin rauhallisesti, hän onkin hyvin nokkela. Mutta siellä todellisuudessa piilee piinkova kilpailija, hän kuvailee.

Tuokkoa Rantala luonnehtii "aivan umpihulluksi kilpailijaksi", ja Penttilää puolestaan "todella kovaksi viimeistelijäksi".

Kilpailun alkaessa Rantalalla oli mielessään yksi tavoite: hän halusi voittaa.

– Enkä pelkästään voittaa, vaan voittaa ja murskata kaikki muut, hän sanoo.

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16.4. klo 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat