Mainos

Jenkkiäiti huomasi kuvaajan invapaikalle ajetun autonsa vieressä – ja lähetti tälle koskettavan kirjeen

Yhdysvaltalaisen vammaisen lapsen äidin avoin kirje yrittää avata ihmisten silmiä faktalle, että auton pysäköintilupa invapaikalle voi olla myönnetty myös auton omistajan perheenjäsenen takia.

Invalidipaikalle pysäköinyt nainen näki tuntemattoman miehen ottavan kuvia hänen autostaan. Mies luikki pakoon, kun näki naisen lähestyvän.

Nainen päätti kirjoittaa tuntemattomalle kuvaajalle avoimen kirjeen, kun ei saanut mahdollisuutta selittää hänelle tilannettaan kasvotusten.

Hyvä nuorimies,

Ehkä tämä kirje leviää niin laajalle, että se tavoittaa sinutkin. Ainakin toivon niin.

Jokin aika sitten olin tulossa kaupasta ja näin sinun ottavan kuvia invalidipaikalle pysäköidystä autostani. Poistuit kuitenkin paikalta, kun näit minun lähestyvän. Toivon, ettet olisi tehnyt niin, jotta olisin voinut kertoa sinulle tilanteestani.

Kyllä, autooni on liimattu juoksuharrastuksestani kertovia tarroja, joten kuva on ironinen. Ymmärrän kyllä, miksi halusit ottaa kuvan juoksutarroilla koristellusta autostani invapaikalla. Leikkisä puoleni jopa toivoo, että sinä ja ystäväsi saitte kuvasta hyvät naurut.

Toivon myös, että huomasit lapseni, kun tulimme kaupasta. Hän istui ostoskärryissä, vaikka on siihen aivan liian iso. Vammaisen pysäköintilupa on myönnetty lapseni takia. Luulen, että et ole edes tullut ajatelleeksi sellaista mahdollisuutta, ja siitä syystä kirjoitan tämän kirjeen.

Poikani on vammainen. Hän pystyy kävelemään, mutta ei pitkiä matkoja. Hänellä on terveysongelmia, jotka toisinaan estävät kävelemisen kokonaan.

Me emme ole ainoita tässä tilanteessa. Ehkä minunkin näkökulmani on vinoutunut, sillä minulla on lukuisia ystäviä, joilla on vammaisia lapsia. Joudun usein etsimään vapaata invapaikkaa lastensairaalan edustalta.

Haluan sinun ymmärtävän, että myös lapset voivat olla vammaisia, ja pysäköintioikeus voi olla myönnetty heille. En käytä pysäköintioikeutta ellei poikani oli mukanani.

Toivon, että olisimme voineet jutella edes hetken verran, sillä uskon että keskustelumme olisi voinut olla avartava meille molemmille.

Jos luet tämän, lähetä minulle viesti. Olisi mukavaa kuulla sinusta.”

Lähde: Faithit


---

Nuorella autoilijalla kävi uskomaton tuuri ulosajossa

0:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.