Jättiyllätys! Suosikkinäyttelijä palaa Putoukseen: "Sketsihahmo pyrki jostain alitajuntaan"

Jännitys päättyy – tässä ovat kevätkauden Putous-näyttelijät 27:00

Putous-konkari Jenni Kokander palaa lauantai-iltojen suoriin lähetyksiin jo neljännen kerran.

Näyttelijä Jenni Kokander palaa Putoukseen. Kokander on tuttu Putouksen kuudennelta, seitsemänneltä ja kahdeksannelta kaudelta.

Kokander kertoo MTV Uutisten haastattelussa, ettei päätös palata ohjelmaan ollut itsestään selvä.

– Sanoin ensin, että en missään tapauksessa ole lähdössä. Tuntui ihan absurdilta kysymykseltäkin.

Kun Kokander sai aikaa miettiä asiaa, hän huomasi, ettei uskaltanutkaan kieltäytyä. Sen sijaan mielessä alkoi kasvaa sketsihahmo, joka johdatti oikeaan suuntaan.

– Sketsihahmo pyrki jostain alitajuntaan. Ajattelin, että ehkä tämä on joku merkki, että voinkin tehdä tällaisen ratkaisun.

Kokander odottaa innolla työskentelyä muun työryhmän kanssa. Suureen osaan muista näyttelijöistä hän tutustui vieraillessaan kahdessa edellisen kauden jaksossa. Myös ohjaaja Niina Lahtisen mukanaolo vaikutti suuresti siihen, että Kokander päätti lähteä mukaan uudelle kaudelle.

– Tulee varmaan vähän erilaista energiaa ja näkökulmaa Putouksen tekemiseen, hän tuumii.

"En ole tekemässä mitään satuhahmoa"

Kokanderilta on hyviä muistoja aiemmilta Putous-kausiltaan. Hän on aina nauttinut ohjelman tekemisestä ja kokenut sen itsensä näköiseksi työksi. Erityisesti hän pitää suorien lähetysten tunnelmasta ja jännityksestä.

– Odotan suoria lähetyksiä. Se on sellaista karkkia, mitä ei muuten saa.

Uutta sketsihahmoaan Kokander on lähtenyt kehittämään tunnistettavuuden kautta. Hän on halunnut tehdä hahmon, jonka hän itse tuntee ja tietää.

Aiemmilta kausilta tutut Svetlana Rönkkö ja Irma Rönkkö olivat Kokanderille helppoja tehdä, koska hahmojen maailmasta oli helppo ammentaa.

– Kaikki tietävät, millainen on kliseinen anoppi, Kokander toteaa.

Amurin enkeli sen sijaan oli hankala, koska enkeleiden maailma ei ollut Kokanderille tuttu. Enkelin kaltaista hahmoa ei Kokanderin mukaan nähdä tulevalla kaudella.

– En ole tekemässä mitään satuhahmoa, sen voin sanoa.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16.3. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat