Putous 2019 -näyttelijät julkistettiin – tässä on uuden kauden näyttelijäkaarti!

26:18

Supersuosittu viihdeohjelma Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä lauantaina 16. maaliskuuta kello 19.30. Sinipaitojen kokoonpano saa tällä kaudella yhden uuden kasvon ja yhden paluumuuttajan.

Suomalaisten suursuosikki, viihdeohjelma Putous palaa televisioihin MTV3-kanavalle keväällä 2019. Uuden tuotantokauden näyttelijät on määrä julkistaa tiistaina 12.2.

Putous-kausi on järjestyksessään jo 11. Putouksen esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia, vaikka moni sinipaita on kymppikaudelta tuttu. Maikkarin lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutut Roope Salminen, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Ernest Lawson, Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg. Uutena tulokkaana joukkoon liittyy Mikko Virtanen ja paluun Putous-porukkaan tekee Jenni Kokander.

Mikko Virtanen

Tämä 35-vuotias teatteritaiteen maisteri on ottanut elämänsä ensihenkäykset Saksan Hampurissa, josta hän ja perheensä muutti 4-vuotiaana Vanajaveden etelärannalla Hämeenlinnaan. Teatterilavoja Mikko on valloittanut mm. Helsingin ja Kokkolan Kaupunginteattereissa, Suomenlinnan kesäteatterissa ja Ryhmäteatterissa. TV- ja elokuvaruuduissa Mikon voinut nähdä muun muassa Sykkeessä, Robassa, Donnassa, Ivalossa ja Miss Farkku-Suomessa.

Mikko näyttelee tällä hetkellä Helsingin kaupunginteatterin Tahto-näytelmässä. Näyttelemisen ja käpyläläisen faijaelämän lisäksi Mikon elämää ohjaa intohimoinen penkkiurheilu ja hetkittäin jopa oma liikkuminen. Tämä humoristi on jopa vienyt kotikaupunkinsa lätkäjoukkueen HPK:n diggaamisen niin pitkälle, että omistaa joukkueen osakkeita. Eli on liigajoukkueen pienomistaja. Mikko on myös toiselta koulutukseltaan urheiluhieroja, joten hän on varmasti haluttu lisä Putouksen sinipaitoihin, ainakin muiden työryhmäläisten mielestä.

Christoffer Strandberg

Kymppikaudella kansan sydämiin Barbi De Vorolla lyönyt Christoffer hyppää Putouksen live-esityksiin nyt toista kertaa! Putous-kausien lyhyessä välissä tämä, ehkä nykyään tunnetuin siuntiolainen, on paiskinut töitä oikein urakalla. Naisten vaatteista Christoffer ei ole päässyt vielä eroon, vaan jatkaa edelleen näyttelijäuraansa drag-hengessä Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Boots –musikaalissa. Enkelielämän lisäksi Christoffer on paljastettu uudeksi ruotsinkieliseksi Muumipeikoksi ja hän isännöi jälleen kevään UMK-kilpailuja.

Viihde- ja teatterimaailman glitterpölystä Christoffer palaa aina kotiinsa puolisonsa ja Valma-koiransa luokse nauttimaan merellisistä rauhasta ja erityisesti koiran kasvoille kuvattavista Snapchat-filttereistä. Christoffer Strandberg on 29-vuotias teatteritaiteen maisteri, joka Putouksen lisäksi tullut tutuksi muun muassa Yle X3M:n radiotaajuuksilta, Helsingin Kaupunginteatterista ja Lilla Teaternista.

Helmi-Leena Nummela

Kanisterinsa ja akkunsa Väli-Amerikassa jouluna täyttänyt energiapommi ja tapasählääjä on jälleen valmis ilahduttamaan koko kansan lauantai-iltoja. Elämänhallintaa, käytöstapoja ja suukapulaa elämäänsä kaipaava Helmi-Leena on myös ehdolla Thalia-gaalassa vuoden teatterinäyttelijäksi. Katsotaan millaisella tyypillä tämä naurava ja isoliekkinen näyttelijä saapuu Putouksen hahmolavalle tällä kertaa.

Helmi-Leena on 31-vuotias Joutsenosta lähtöisin oleva teatteritaiteen maisteri. Tehnyt töitä Kansallisteatterissa, KOM-teatterissa, Turun, Helsingin, Espoon ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa. Näyttämötöiden lisäksi tehnyt Helmi nähdään tulevassa Fingerpori-elokuvassa ja on tehnyt paljon laulukeikkoja muun muassa Kaj Chydeniuksen kanssa.

Terhi Suorlahti

Maailmankansalainen, rääväsuinen laululintunen ja nopeiden pukuvaihtojen suvereeni hallitsija Terhi Suorlahti lähtee toista kertaa Putouksen live-lähetyksiin mukaan! Tämä viihdemaailman neitsytkasteensa Putouksessa saanut ja jatkuvasti puhetta tuottava Terhi muistetaan kymppikauden reportterihahmostaan Carjaleena Piiracasta, joka sai jopa ihailevaa fanipostia (mahdollisesti hahmon esikuvalta) Helena Petäistöltä.

Putous-kevään lisäksi Terhiä työllistää jo tulevien tv-töiden ennakkosuunnittelut. Kausien välisen tauon Terhi käytti tarttumalla pitkäaikaiseen unelmaansa ja pääsi tekemään musiikkia. Muuten tauon pyhitti kolme rakasta asiaa: perhe, ystävät ja kirjat. Tauon aikana Terhille on tapahtunut myös ihmekasvaminen ja hän lähentelee nyt jo 160cm rajaa. Jännityksellä odottelemme mihin mittoihin hän vielä venyykään. Terhi Suorlahti on 44-vuotias Jyväskylästä kotoisin näyttelijä. Näyttelijänä Terhi on vieraillut muun muassa Lahden ja Kotkan kaupunginteattereissa, Kansallisteatterissa, Q-teatterissa, sekä Svenska Teaterinissa. Näyttelijänkoulutuksen lisäksi Terhi on flilosofian kandidaatti Helsingin yliopistosta pääaineina kirjallisuustiede ja sukupuolentutkimus.

Ernest Lawson

Appappap! Abdul Tuiskulla, Ansa Kynttilällä ja Afrobotilla suomalaiset ihastuttanut 31-vuotias vilkkusilmä pukee Putouksen sinipaidan ylleen nyt neljättä kertaa.

Erkun kalenterin täyttävät erilaiset TV-työt, juonto- ja hahmokeikat, sekä tärkeimpänä tietenkin ihana espoolainen perhearki ja kaikki tuoreen isyyden ihanuudet. Helmi- ja maaliskuussa Erkku seikkailee ympäri Suomen Putoillaan-komediakiertueella, jota hän houstaa yhdessä toisen Putous-konkarin, Roope Salmisen kanssa. Aivan mahtava juttu, että Erkku on jälleen mukana. Tai no. Juttu.

Mikko Penttilä

Taika paljastuu! Putouksen kymppikaudella hahmokilpailun voiton kotiinsa vienyt Mikko liittyy konkareiden sarjaan nyt jo neljännellä Putous-kaudellaan. Syksyn hahmovoiton jälkeen tämä impronikkari on viilettänyt ympäri maata keikoilla ja tietenkin Taika-Pasin kanssa isännöimässä miniristeilyjä Vaasasta Uumajaan.

Leijonanosan Mikko kuitenkin pyhitti näin kausien välissä puhtaasti lomailuun. Väli-Amerikassa reissailun lisäksi Mikon kalenteria on täyttänyt kuitenkin myös Jättekiva-sarjan toisen kauden kuvaukset, sekä improvisaatioteatteri Stella Polariksen keikat ja esitykset. Millaisellakohan hahmolla tämä komediakunkku tälle kaudelle ilmestyy ja erityisesti - vieläköhän Donald Trumpilla on jotain asiaa Putouksen studiolle?

Mikko Penttilä on 32-vuotias teatteritaiteen maisteri, joka kuuluu mm. improvisaatioteatteri Stella Polariksen ensembleen.

Jenni Kokander

Hän on täällä taas – Putouksen grand old lady – Jenni Kokander! Tai ei ehkä kenenkään muun mielestä grand old, paitsi Jennin itsensä, sillä hänen arkensa huippuhetket koostuvat täyden työkalenterin ohella niinkin nuorisolaisista askareista kuin neulominen, juuresten paahtaminen ja kaikenlainen aktiivinen pötköttely.

Viimeksi Putous-univormuun kasikaudella pukeutunut Jenni on muutaman vuoden aikana urakoinut muun muassa parin kauden verran Maikkarin Makumuistoja-sarjassa, Risto Räppääjässä, sekä Fingerpori-elokuvassa, jossa Jenni näyttelee hehkeän Rivo Riitan roolin. Jenni on itse vitsaillut, että hänellä on olemassa eläkevirka Putouksessa, joten nähtäväksi jää mitä tämän Putous-fanien rakastaman komediennen hahmopussista löytyy Svetlana ja Irma Rönkön, sekä Amurin Enkelin jälkeen.

Roope Salminen

Kuka muistaa vielä kymppikauden pikahahmon Soteveteraanin?! Me ainakin muistamme ja toivottavasti tätä samaa herkkua on luvassa, kun Roope nappaa Putouksen houstimikin itselleen nyt neljättä kertaa. Putouksen "joulutauolla" Roope onnistui ansaitun lomailun ohessa julkaisemaan uutta musiikkia Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa, tekemään dubbaustöitä, näyttäytymään Maikkarin uuden Myyrä-ohjelman kasvona ja myynyt saleja loppuun Suomen halki kulkevalla Putoillaan-komediakiertueella Erkku Lawsonin kanssa. Sekä ehkä tärkeimpänä lomasaavutuksena ihan aidosti lomailemaan.

Lauantai-iltojen suvereenin viihdeisännöinnin lisäksi Roope nauttii seura-, live- ja murhapelien ratkomisesta ja on luvannut, että muistaa jo viimeistään helmikuussa merkitä tämän vuoden kaikkiin papereihin oikein. Roope Salminen on 29-vuotias näyttelijä, artisti, esiintyjä ja juontaja, joka viime vuosina on tullut tutuiksi muun muassa elokuvista Swingers, Supermarsu, 95, Teit meistä kauniin ja sarjoista Älä jäädy ja Enbuske, Veitola & Salminen ja Myyrä.

Tällä kaudella ohjaajan kapulan nappaa itselleen komediakonkari Niina Lahtinen ja käsikirjoituksesta vastaa Juha Karvanen. Lahtinen tunnetaan niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana, ja hänen ansioluettelostaan löytyvät muun muassa sellaiset komediahelmet kuin Siskonpeti ja Yle Leaks. Karvanen on kirjoittanut mm. Robaa, Salattuja elämiä ja Villi kortti -ohjelmaa.

Putous MTV3-kanavalla alkaen 16.3.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja