Mainos

Järkyttävää välinpitämättömyyttä: Poliisi julkaisi kuvia Fiatista, jolla ei olisi pitänyt olla mitään asiaa liikenteeseen

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisi perjantaiaamuna Facebook-sivullaan kolme paljonpuhuvaa kuvaa autosta, jonka kuljettajalta oli unohtunut jotain äärimmäisen olennaista.

Lounais-Suomen poliisin julkaisemissa nähdään Fiat Punto, jonka kuljettaja oli lähtenyt perjantaiaamuna matkaan umpijäisellä autolla. Kuljettajan välinpitämättömyyden taso käy kuvista nopeasti selväksi, sillä tämä oli skrapannut ikkunoihin vain pienet tähystysreiät.

– Tällainen oli tänä aamuna liikenteessä. Eipä tästä muuta. Kuvat kertokoot kaiken oleellisen, poliisi kirjoitti "syvän huokauksen" saattelemana.

Poliisin närkästyneisyys on helppo ymmärtää. Sopii myös ihmetellä, miksi kuljettajan takana istuvan matkustajan ikkunaa on yritetty putsata, mutta esimerkiksi oikeanpuoleiseen etuikkunaan ei ole koskettukaan.

Ilta-Sanomat haastatteli Lounais-Suomen poliisin komisariota Kai Loukkaanhuhtaa, joka kertoi, että mikäli tällaisella autolla olisi ajettu kaupungissa, olisi kuljettajan korttikin voinut lähteä.

– Huuruisella autolla ajaminen on arpapeliä. Kuljettaja ei näe ollenkaan, tuleeko autoja sivuilta eikä kunnolla edessä olevia jalankulkijoita. Tällaisella autolla ajaminen on liikenneturvallisuuden vaarantamista, Loukkaanhuhta kommentoi IS:lle.

***

1:30
​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.