Jarkko Valtee potkujen jälkeisestä vuodestaan – joutui ensimmäistä kertaa elämässään työttömäksi: "Se oli yllättävän rankkaa"

Jarkko Valtee lähtee pitkän tauon jälkeen kiertueelle 8:33
Jarkko Valtee lähtee kiertueelle pitkän tauon jälkeen!

Juontajana ja drag-taiteilijana tunnettu Jarkko Valtee lähtee kiertueelle Showhat -esityksensä kanssa.

Yli 20 vuotta ShoWhat-esityksiä tehneet drag queenit Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen lähtevät pitkän tauon jälkeen kiertueelle ympäri Suomea.

Valtee kertoi Uutisaamussa uudesta kiertueesta, jossa tullaan näkemään paljon uusia hahmoja. Katso haastattelu videolta!

Radio Aalto tiedotti joulukuussa 2020, että kanava loppuu ja tilalle tulee uusi Me Naiset -radiokanava. Uudistuksen myötä useat tutut radioäänet joutuivat lopettamaan työnsä. Näiden mukana myös radiotähti Valtee joutuu sanomaan hyvästit lähes kymmenen vuoden pestilleen.

Nyt mies muistelee vaikeaa tilannettaan Uutisaamussa.

– Oli se tietysti ikävää. Kahta kuukautta vaille kymmenen vuotta kaiken kaikkiaan samassa kanavassa ja samassa aamuslotissa.

– Se oli yllättävän rankkaa. Ajattelin, että kyllä se tästä, olen tottunut freelancer-työhön. Se oli kuitenkin niin iso osa elämää, että vuoden alussa meni pari kolme kuukautta siihen märehtimiseen. Nyt pystyn puhumaan siitä, jo silleen, että en ainakaan suutu asiasta.

Viihdemaailmassa pitkän uran tehnyt mies joutui kohtaamaan uusia haasteita.

– Olen ollut nyt elämäni ensimmäistä kertaa kahdeksan kuukautta työttömänä tässä vuoden alussa. Tälleen 53-vuotiaana, niin se on aika rankka kokemus sekin, mies kuvailee.

Haastattelussa Valtee myös kertoo, miten ikä on vaikuttanut työn saantiin.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat