Järjettömyyden huippu vai järkevä ratkaisu ongelmaan? Mies vuokrasi kahdelle kissalle oman asunnon yli tuhannella eurolla kuussa

Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissa kehrää? Asiantuntija vastaa, katso video!

Kaliforniassa eräs mies on vuokrannut tyttärensä kahdelle kissalle kokonaisen asunnon, kertoo The Mercury News.

Noin 37 neliön asunto Kalifornian San Josessa on saanut mielenkiintoiset uudet asukkaat. Talossa asuu nimittäin vain kaksi kissaa, Louise ja Tina.

– Käytännössä minulla on kaksi vuokralaista, joilla ei ole peukaloita. Se on itseasiassa mahtavaa. He ovat todella hiljaisia, ilmiselvästi. Ainoa ongelma on, että he saavat paikan haisemaan, kuvaa asunnon vuokraaja, David CallischThe Mercury News -lehdelle.

Kissojen asunnon vuokra on 1 500 dollaria, noin 1 300 euroa. Täysin kalustettuna vuokratusta asunnosta löytyy kissoille muun muassa raapimapuu, sohva ja jopa Apple TV.

Tällainen onkin todennäköisesti mahdollista vain Kalifornian Piilaaksossa, jossa lemmikkienomistajat kohtelevat eläimiään kuin lapsia, kirjoittaa The Mercury News.

Esimerkiksi Kalifornian San Franciscossa on tarjolla luksuspäiväkoti koirille 1 300 kuukausihintaan. Sosiaalisessa mediassa hurja hinta on järkyttänyt.


Asunnon hankkiminen säilytti rauhan perheessä

Asunnon hankkiminen kissoille ratkaisi Callischin ystävän, Troy Goodin ongelman. Miehen tytär oli muuttamassa toiseen kaupunkiin opintoja varten, ja myös Good oli muuttamassa kihlattunsa ja tämän koiran kanssa. Kumpikaan ei pystynyt ottamaan kahta kissaa mukaansa.

Täysin yksin asuntoon Louise ja Tina eivät kuitenkaan jää, sillä Good käy ruokkimassa ja paijaamassa niitä siellä päivittäin.

Vaikka Callischin mukaan kissojen pitäminen vuokralaisina on helpompaa kuin ihmisten, vuokrantaja kertoo tuntevansa huonoa omatuntoa elintilan vuokraamisesta vain kissoille. Alueella on pulaa asunnoista ja hinnat ovat hyvin korkeita, jonka takia ihmiset joutuvat asumaan autoissa ja jopa teltoissa.

Callisch kertoo tehneensä päätöksen asunnon vuokraamisesta kissoille, sillä hän halusi auttaa ystäväänsä.

– Heillä on ehdottomasti kivoin kissojen asunto Piilaaksossa, Good kommentoi

Lue myös:

    Uusimmat