Cleo-koiran hemmottelu hakee vertaistaan – omistaja upottanut jo 45 000 euroa prinsessaansa

1:38

Yhdeksi Iso-Britannian hemmotelluimmista koirista kutsuttu bullterrieri Cleo on omistajansa silmäterä. Anthony on hemmotellut lemmikkiään jo 40 000 tuhannen punnan arvosta. Otus omistaa muun muassa mittatilaustyönä tehdyn maastopyörän ja saa päivittäin hieronnan.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, kenet kruunattiin vuoden rumimmaksi koiraksi.

Lemmikit ovat monille kuin perheenjäseniä. Liverpoolilainen Anthony Welsh on tosiaankin tämä mieltä.

57-vuotias Anthony on ostanut Staffordshirenbullterrierilleen herkkuja ja tavaroita jo liki 40 000 punnalla eli noin 45 000 eurolla. Princess Cleopatra Superchill, tuttavallisemmin Cleo, lieneekin yksi Iso-Britannian hemmotteluimmista koirista, kertoo muun muassa Daily Mail -lehti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cleolla on vaatekaapissaan 65 erilaista asuvaihtoehtoa ja siltä löytyy 175 paria aurinkolaseja. Lisäksi Anthony on ostanut sille omat lastenrattaat, jotta koira ei likaisi tassujaan ulkona. Cleolla on myös kolme lasten urheiluautoa sekä oma maastopyörä.

Koira käy jopa säännöllisesti manikyyreissä. Päivittäin se saa hieronnan ja iltaisin Anthony laulaa sille lauluja, jotta se nukahtaisi.

Syntymäpäivän hemmottelua ökytyyliin

Juuri seitsemättä syntymäpäiväänsä juhlinut Cleo sai merkkipäivänään mittatilaustyönä tehdyn maastopyörän sekä upouusia tennispalloja.

Tämän jälkeen sillä oli omat juhlat koirille ja koiranomistajille tarkoitetussa Marino Lounge -kahvilassa New Brightonissa. Mukana juhlahumussa olivat myös sen ystävä Frank-bulldog omistajansa Toni Greenin kanssa.

Tarjolla oli koiran synttärikakkua ja pihviä.  Juhlapaikka oli koristeltu palloilla ja lahjoilla, jotka otus avasi repimällä paperit riekaleiksi.

Cleolla terveet elämäntavat

Personal trainerina työskentelevä Anthony haluaa ylläpitää myös Cleon terveitä elämäntapoja. Senpä vuoksi se kävelee päivittäin.

Cleo myös treenaa maastopyörällään. Pyörä on suunniteltu koiralle mittatilaustyönä, jotta se voi istua selän kyydissä.  

Pelasti Cleon pentuna

Anthony kiintyi koiraan syvästi, kun hän pelasti Cleon häkkiin joutumiselta sen ollessa vain vuoden ikäinen. 

Cleo oli tuolloin hyvin arka, jopa surullinen. 

– Sillä diagnosoitiin masennus, joten minun tehtäväni oli tehdä se onnelliseksi, Anthony kertoo.

Kuuden kuukauden jälkeen Anthony huomasi, että koira alkoi piristyä ja sen todellinen temperamentti tuli esiin. Tänä päivänä se on aivan kuin toinen koira ja kilpailee kisoissa ympäri Englantia.

Cleon tie kisoissa on ollut myös menestyksekäs. Se on saanut palkintoja 89 kertaa, muun muassa taidokkaimmista tempuista, kiiltävimmästä turkista ja hienoimmista puvuista.

Anthonyn ainoa perhe

Otus saa kaiken Anthonyn huomion, sillä miehellä ei ole kumppania tai lapsia. Hän kutsuu koiraa tyttärekseen.

Mies ei säästele sanojaan ylistäessään lemmikkiään.

– Cleo on todella uskomaton, ainutlaatuinen! Anthony kuvailee

– Ihmiset saattavat luulla minun hemmottelevan sitä, mutta se on minulle kuin tytär. Miksi en tekisi kaikkeani hänen vuokseen, Anthony miettii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja