Jari Tervolta jäätävä kuitti Sanna Marinia sivaltaneelle virolaisministerille – "Virossa idiootista voi..."

8:23
Mart Helme kohahdutti sunnuntaina radiohaastattelussa, kun hän kyseenalaisti Marinin ja Suomen hallituksen pätevyyden

Kirjailija Jari Tervo on ottanut terävästi kantaa Viron ja Suomen välille kehkeytyneeseen kohuun. Media- ja somemyrsky käynnistyi Viron sisäministerin Mart Helmen virolaismedialle antamista, Suomen pääministeriä Sanna Marinia (sd.) koskevista, lausunnoista. 

Jari Tervo kirjoitti maanantaina Twitterissä viestin, jossa hän toteaa viroksi, että Virossa idiootista voi tulla sisäministeri. Kohun ytimessä oli Mart Helmen viittaus Sanna Marinin aiempaan työhön Sokoksen myyjänä.

Mart Helme kohahdutti sunnuntaina radiohaastattelussa, kun hän kyseenalaisti Marinin ja Suomen hallituksen pätevyyden. Helme sanoi muun muassa, että myyjätytöstä on tullut pääministeri. 

Jari Tervon kommentit ovat levinneet sosiaalisessa mediassa sekä Viron tiedotusvälineissä. Suomalaiskirjailijan sivalluksesta on uutisoinut muun muassa Postimees lehti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja