Jari Sillanpään isä IS:lle: "Olen huolissani – seison hänen rinnallaan aina"

Huumekierteessä olevan iskelmätähti Jari Sillanpään isä myöntää olevansa huolissaan pojastaan. 79-vuotias Raimo Sillanpää kertoo asiasta Ilta-Sanomien haastellussa. Hän sanoo haluavansa tukea poikaansa.

– Totta kai ja ilman muuta tuen Jaria ja olen hänestä jollain tavalla huolestunut, Raimo Sillanpää sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Raimo Sillanpää kertoo seuranneensa suomalaismedian uutisointia poikansa huumeongelmista. Hän sanoo, ettei aio neuvoa poikaansa.

– Kyllä 53-vuotiaan miehen pitäisi tietää, mitä elämässään tekee.

Raimo Sillanpään vaimo ja Jarin äiti Raija kuoli vuonna 2015. Raimo Sillanpää ei usko että huumeidenkäyttö liittyisi Jarille rakkaan äidin menetykseen, sillä metamfetamiinin käyttö on alkanut jo ennen äidin kuolemaa.

Jari Sillanpää kertoi avoimesti MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hän myönsi tuolloin olevansa narkomaani.

Sillanpää jäi kiinni metamfetamiinin käytöstä loppuvuodesta. Hänet tuomittiin tammikuussa käräjäoikeudessa sakkoihin. Viime kuussa hän jäi uudelleen kiinni palatessaan Thaimaasta mukanaan metamfetamiinia.

Raimo Sillanpää sanoo, ettei hylkää poikaansa.

– Jari on poikani, ja isänä seison hänen rinnallaan aina.

Jari Sillanpää Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa viime viikolla.


Lue myös:

    Uusimmat